Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund. Noi oportunități de investiții pentru români

Your browser doesn't support HTML5 video.

UniCredit Bank lansează platforma onemarkets Fund, aducând noi oportunități de investiții pentru piața românească, prin lansarea a 14 noi fonduri mutuale.

Selecția și structura fondurilor de investiții se bazează pe cunoașterea profundă de către UniCredit a clienților săi, cu produse dezvoltate intern, în cadrul Grupului, și prin parteneriate strategice cu instituții financiare de top la nivel mondial, precum BlackRock, Amundi, Allianz Global Investors, Fidelity, J.P. Morgan, Pictet și PIMCO.

Prin onemarkets Fund, UniCredit Bank nu oferă doar oportunități de investitii, ci și valoare durabilă prin informațiile și cunoștiințele aduse în piața românească, care la rândul lor pot însemna prosperitate pentru societate.

Antoaneta Curteanu, Vicepreședinte Executiv Divizia Retail UniCredit Bank România: „Suntem bucuroși că putem oferi oportunități eficiente de diversificare a soluțiilor de investiții pentru clienții UniCredit. Înțelegerea și satisfacerea nevoilor clienților noștri înseamnă și să le deschidem noi oportunități, așa cum facem acum prin lansarea onemarkets Fund. Reprezentanții UniCredit Bank vor putea oferi informațiile relevante despre aceste produse de investiții, pentru a susține deciziile informate ale fiecărui client.”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult