Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Echipează-te pentru mișcare. PENNY a pregătit o gamă de articole sportive SuporteRO în ediție specială

PENNY a demarat o nouă campanie de loializare cu acumularea de puncte bonus în cadrul căreia clienții pot achiziționa produse în ediție specială din gama de articole sportive SuporteRO la prețuri preferențiale, cu o reducere de 50%.

Mai mult decât atât, prin intermediul campaniei de loializare „Echipează-te pentru mișcare!”, clienții se pot implica într-o inițiativă caritabilă, orice produs SuporteRO cumpărat reprezintă o șansă la o masă caldă pentru copiii care nu au această posibilitate. De asemenea, cu fiecare produs achiziționat, oamenii vor ajuta la dezvoltarea unui pachet de servicii educaționale și sociale dedicat sprijinului acestor copii. 

Această acțiune se întâmplă prin intermediul programului „Pune o porție în plus la masă”, desfășurat de PENNY alături de Organizația Salvați Copiii, menit să ofere o șansă la o masă caldă zilnică celor 40 de copii din Centrul educațional Târgoviște, pentru o perioadă de 3 luni.

Produsele SuporteRO în ediție specială sunt diversificate pentru a satisface toate pasiunile sportive ale clienților: de la rucsac sau geantă sport, la mingi de fotbal, de baschet, de volei, dar și o pompă pentru mingi, ca presiunea acestora să fie mereu cea potrivită. Cu ajutorul produselor te poți distra cu familia, gașca de prieteni, pe timpul verii, în aer liber.

Cum se acordă punctele bonus pentru reduceri de 50%

• Strânge punctele bonus până pe 8 august 2023

• Primești câte un punct bonus pentru fiecare 20 lei cheltuiți pe un bon fiscal

• Folosind Cardul PENNY. obții un număr dublu de puncte bonus

• Poți aduna puncte suplimentare cumpărând produse aflate în promoțiile săptămânale.

• Completează talonul colector primit în magazin și poți achiziționa gama de produse sportive SuporteRO la prețuri cu 50% mai mici față de prețul standard.

Acceptă invitația PENNY la mișcare, indiferent de tipul de sport preferat - fotbal, baschet sau volei - acum este timpul ca toată lumea să se pregătească pentru vară și să se distreze sănătos.

Acest articol a fost realizat cu sprijinul PENNY.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult