Modifica setarile cookie
Toate categoriile

(P) Ce sneakers să cumperi pentru sezonul de toamnă?

Când vine vorba de cumpărarea unei noi perechi de sneakers, ar trebui să luați în considerare mediul în care locuiți, nu doar sezonul. Ceea ce aveți nevoie este o pereche de sneakers care să ofere sprijin deplin și să vă susțină stilul personal de viață.

 

Adidașii din piele sunt foarte recomandați pentru sezonul de toamnă, deoarece pielea respiră, este ușoară, se mulează pe forma piciorului și menține picioarele uscate.

 

La ce să fii atentă atunci când îți cumperi sneakers?

 

Branțul este o componentă deosebit de importantă a adidașilor, deoarece oferă sprijin piciorului și gleznei. Pentru confort sporit, persoanele cu un stil activ de viață sunt sfătuite să opteze pentru sneakers cu branț moale, bine amortizat, care va absorbi șocurile la fiecare pas. Talpa intermediară joacă un alt rol important. Este stratul care se află între tălpile interioare și exterioare ale adidașilor și absoarbe cea mai mare parte a șocului atunci când mergeți sau efectuați alte activități mai intense. Talpa intermediară amortizantă, din gel sau spumă este cea mai apreciată în prezent. Talpa exterioară este stratul inferior al pantofului, care intră în contact cu solul atunci când faceți mișcare, așa că pentru sezonul de toamnă, optați pentru sneakers cu talpă durabilă, care să ofere protecție împotriva alunecării și umezelii. Un bun exemplu este talpa din cauciuc, care oferă stabilitate și siguranță suplimentară în timp ce mergeți sau faceți mișcare.

În toamna anului 2021, puteți opta atât pentru sneakers, cât și pentru ghete sportive, care înconjoară glezna și îi oferă protecție. Ghetele sport sunt fabricate, de obicei, pentru terenul accidentat, deci sunt foarte dure. Sneakers de alergare sunt iarăși foarte recomandați, deoarece susțin călcâiul, acolo unde se formează cea mai mare presiune în timpul mișcării. Adidașii de mers pe jos diferă de adidașii de alergare prin simplul fapt că sunt mai flexibili, astfel încât să vă puteți îndoi piciorul cu ușurință. În magazinele CCC, sezonul de toamnă 2021 s-a deschis cu o selecție extinsă de sneakers, potriviți pentru mers pe jos, pentru alergare și activități sportive cu impact ridicat. Veți putea alege dintre sneakers cu structură din pânză, din piele și chiar și adidași ecologici. Vă puteți înnoi colecția de adidași făcând cumpărături din magazinele fizice CCC sau din magazinele online.

 

Ce sneakers recomandă podologii pentru toamna anului 2021?

 

Podologii recomandă achiziționarea de sneakers care susțin arcul piciorului și absorb șocurile la fiecare pas, punând totodată accentul și pe calitatea țesăturilor, de preferat respirabile, cum ar fi plasă sau piele de căprioară. Amortizarea trebuie să protejeze arcul și conturul natural al piciorului. Cu alte cuvinte, confortul este cel mai critic factor de luat în considerare atunci când doriți să achiziționați sneakers. Toți podologii recomandă să purtăm în orice sezon încălțăminte care oferă stabilitate, suport și care se potrivește corect. Talpa din cauciuc trebuie să ofere suficientă susținere în timp ce călcați.

Dacă sunteți în căutare de adidași pentru oraș, optați pentru un model care oferă o amortizare moale în talpă și branțul său, cum ar fi gel, spumă sau aer. Astfel de modele de adidași nu doar că oferă confort suprem, dar totodată pot fi purtați la o varietate de ținute. Sneakers întotdeauna se vor potrivi la o pereche de blugi și un tricou alb, dar se vor potrivi și la pantaloni skinny și un pulover tricotat. Pentru ieșirile din weekend, purtați o rochie strâmtă și lungă împreună cu adidași și un palton cu cordon.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult