Sondaj CNN - Presedintele Barack Obama l-a INVINS pe Mitt Romney in dezbaterea de marti seara

Dată publicare: 17-10-2012 07:29
Dată actualizare: 20-10-2012 04:13


Barack Obama - COVER

Presedintele Barack Obama a avut o prestatie mai buna decat Mitt Romney in cea de a doua dezbatere televizata, potrivit unui sondaj CNN/ORC efectuat asupra unor persoane care au privit confruntarea de marti seara, relateaza CNN.

Potrivit sondajului, 46% dintre repondenti au declarat ca Obama a castigat dezbaterea, in timp ce 39% au apreciat ca Romney este invingatorul. Sondajul are o marja de eroare de plus sau minus 4,5%.

In cursul dezbaterii, Obama si-a aparat cu fermitate bilantul si l-a criticat pe Romney pentru schimbarea pozitiilor adoptate, in cursul celor 90 de minute ale dezbaterii, argumentand ca politicile rivalului sau republican i-ar favoriza pe cei bogati, in cazul in care acesta va fi ales presedinte.

Romney a criticat in mod repetat bilantul lui Obama, subliniind ca milioane de someri si o relansarea economica slaba au aratat ca politicile presedintelui au esuat.

Obama a dat dovada de mai multa insufletire si angajament decat in timpul primei dezbateri, cand a avut o prestatie considerata mediocra, in urma cu doua saptamani.

A treia si ultima dezbatere prezidentiala televizata, care se va concentra asupra politicii externe, se va desfasura la 22 octombrie in Florida.

Citeste si:

Sondaj CNN: Romney l-a INVINS pe Obama in prima dezbatere prezidentiala

Sursa: Mediafax


VIDEO PROTVPLUS.RO