Incercarea lui Donald Trump de a castiga votul femeilor la alegeri. Republicanul si-a implicat sotia in campanie

Dată publicare: 04-11-2016 07:44
Dată actualizare: 07-11-2016 07:13


Donald Trump si-a implicat sotia in campanie, in incercarea de a aduna cat mai multe voturi din partea femeilor. Melania Trump a sustinut un discurs in fata alegatorilor din Pennsylvania.

Mai este putin pana la ziua decisiva, iar sondajele o dau pe Hillary Clinton favorita, dar la o diferenta de doar trei procente.

Donald Trump incearca, pe ultima suta de metri, sa castige votul femeilor, pe care le-a indepartat de-a lungul timpului prin comentarii vulgare si jigniri. Asa ca si-a adus pe scena sotia.

Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump: "Dragostea pentru aceasta tara este unul dintre primele lucruri pe care am descoperit ca le am in comun cu Donald. El iubeste aceasta tara si stie cum sa transforme vorbele in fapte."

Melania Trump a stat departe de lumina reflectoarelor dupa ce, in timpul conventiei republicanilor din vara, a fost acuzata ca a copiat aproape cuvant cu cuvant discursul sustinut de actuala prima doamna, Michelle Obama.

De data aceasta, Melania a venit cu un plan de actiune propriu, in eventualitatea in care va ajunge prima-doamna. Vrea sa lupte impotriva unui fenomen care ingrijoreaza: bullyingul in mediul virtual.

Melania Trump, sotia candidatului Donald Trump: "Nu-i asa ca vrem o tara care respecta femeile si le ofera oportunitati egale? Nu-i asa ca vrem o tara in care fiecare copil are acces la educatie de calitate? Va fi o onoare si un privilegiu sa imi slujesc tara."

Joi, Donald Trump a pus punct aparitiilor de campanie in Florida, cu un foc de artificii. Si cu un indemn pentru sine.

Donald Trump, candidat republican: "Ramai la subiect, Donald! Ramai la subiect."

Rivala democrata are un avans de doua procente in Florida, un important stat indecis. Iar Barack Obama a incercat sa se asigure ca Hillary Clinton va ramane favorita si in ziua alegerilor.

Barack Obama, presedintele Statelor Unite: "Nu este gluma ce se intampla acum. Nu suntem in emisiunea "Supravietuitorul" sau "Burlacita". Este ceva serios. Numele meu nu mai este pe buletinul de vot, insa acolo veti gasi pe cineva care militeaza pentru cinste, decenta, dreptate."

Sondajele il dau insa castigator pe Trump in Nevada si Arizona, alte doua state cu electorat nehotarat.


VIDEO PROTVPLUS.RO