Cursa stransa pentru Hillary Clinton si Donald Trump in statele indecise. Barack Obama: "La mijloc este soarta lumii"

Dată publicare: 03-11-2016 18:26
Dată actualizare: 06-11-2016 07:30


Peste ocean, Hillary Clinton pare sa fi atenuat socul unei noi investigatii deschise de FBI in scandalul e-mailurilor. Sondajele ii dau din nou un usor avans in fata lui Donald Trump.

Dar cursa ramane stransa, mai ales in statele indecise, care pot inclina balanta. La randul lor, pietele financiare incep sa ia in considerare cu neliniste si factorul "Trump, la Casa Alba".

Cu mai putin de o saptamana inaintea zilei alegerilor, atacurile s-au intetit. Batalia se da mai ales in statele indecise, unde balanta poate fi inclinata usor.

Hillary Clinton: "Cum ar fi viata voastra daca el (n.r.Trump) ar ajunge la Casa Alba? E suficient doar sa ne uitam la tot ce a facut si a spus..."

Donald Trump: "A vazut-o cineva pe escroaca de Hillary azi? Ar fi un termen grozav pentru un presedinte, nu? Ce mizerie..."

In Florida, sondajele arata cel mai strans scor, cu un foarte mic avans pentru Hillary Clinton. Trump nu pare ingrijorat.

In Pennsylvania si Carolina de Nord, alte state cu electorat indecis, ultimele sondaje arata un avans ceva mai mare, de cateva procente, pentru Hillary Clinton.

Barack Obama: "La mijloc este soarta lumii, iar tu, Carolina de Nord trebuie sa te asiguri ca ne indreptam in directia cea buna".

Totusi, pietele financiare par sa ia in considerare si victoria lui Donald Trump in alegerile prezidentiale.

Daca Hillary Clinton este perceputa ca un candidat care asigura stabilitatea, Trump ii ingrijoreaza pe investitori mai ales prin declaratiile sale in privinta comertului si imigratiei. Pe Wall Street, indicii bursieri au fost ieri in scadere.

 


VIDEO PROTVPLUS.RO