Unul dintre sediile de campanie ale PSD Brasov a fost spart de hoti

Ultima actualizare: 18-09-2012 02:52
Politia

Unul dintre sediile de campanie ale PSD Brasov, respectiv sediul TSD din cartiterul Astra al municipiului resedinta de judet, a fost spart, in noaptea de luni spre marti.

Astfel, a fost fortata usa de acces, iar un geam a fost spart. Din sediu a disparut insa doar unitatea centrala a calculatorului.

Candidatul PSD la Primaria Brasov Catalin Leonte a declarat pentru Mediafax ca incidentul s-a petrecut in noaptea de luni spre marti.

"A fost anuntata politia prin 112 si au venit cei de la Criminalistica si de la Sectia 5 de Politie. A disparut doar unitatea centrala a calculatorului. Atat. Fara monitor, fara nimic. Nu a disparut nimic altceva", a spus Leonte.

Purtatorul de cuvant al Politiei Brasov, Ioan Necsulescu, a spus ca Politia a fost anuntata despre furt marti, la ora 11.00, fiind vorba despre un birou amenajat la parterul unui bloc de pe strada Uranus din cartierul Astra. Biroul respectiv este sediul Tineretului Social Democrat Brasov.

"S-a intrat prin efractie, prin fortarea geamului de la intrare si s-a sustras unitatea centrala. Nu a mai disparut nimic. Erau acolo si niste afise electorale, dar nu s-a atins nimeni de ele. Se fac cercetari pentru prinderea suspectilor", a spus Necsulescu.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO