Cavouri gratuite si alcool pentru minori. Promisiunile aberante din campania electorala

Ultima actualizare: 25-08-2012 02:17

Pana in ziua cea mare, candidatii incearca sa-si impresioneze sustinatorii ca merita sa-i conduca. Si se lauda cu terenuri de fotbal in sate fara echipe, sau cu locuri de veci construite in avans.

Pentru electoratul care se lasa greu convins, mai sunt si alte surprize in ajun de vot.

De exemplu, in Iasi, un candidat ofera bauturi alcoolice minorilor. Iar in Calarasi, un primar le construieste persoanelor cu dizabilitati rampe in scoli parasite.

Domnul usor timorat care canta in onoarea unui candidat din Videle este de profesie compozitor. Ca are in oras o casa de cultura il multumeste indeajuns. Un altul pare la fel de impacat cu situatia din localitate.

Cativa kilometri mai aproape de Bucuresti, la Voluntari, oamenii stau la coada ca sa-si asigure linistea pe lumea cealalta.

In prag de alegeri, este inaugurat un loc cu verdetea cat sa ajunga la toata lumea. Cavourile le sunt oferite celor care au buletin in oras, dar nu au bani. Oamenii se simt deja indatorati.

In schimb in Naipu, un sat cu oameni in varsta din judetul Teleorman, unul dintre candidati se lauda cu un teren de fotbal, desi satul nu are echipa.

In plus, la scoala in care nu mai invata nimeni de ani si ani, niste muncitori au turnat o rampa pentru persoane cu dizabilitati.

In Radulesti, tot in Teleorman, masina de campanie a unuia dintre candidati a tras in fata crasmei.

La o bere, agentii electorali probabil isi reevalueaza strategiile, dar se mobilizeaza rapid cand le iese in cale tocmai primarul.

Cu grija fata de copiii minori ai alegatorilor, la Victoria, o comuna din Iasi, un doritor la fotoliul de primar a facut cinste.

Oricum, ceea ce primesc acum alegatorii e bun primit. Cu ce se vor alege in viitor este doar treaba lor.

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO