ALEGERI LOCALE 2012. Primaria din Deveselu a fost castigata de PP-DD

Ultima actualizare: 06-11-2012 18:32
Ion Aliman

Candidatul PP-DD, Ion Aliman, a castigat mandatul de primar pentru o primarie importanta, cea din Deveselu, judetul Olt. Comuna a devenit cunoscuta anul trecut, cand autoritatile au anuntat ca aici va fi amplasat scutul anti-racheta american.

 

Actualul primarul din Deveselu (Olt), Gheorghe Beciu (PSD), a pierdut alegerile, devansat cu 220 de voturi de contracandidatul sau de la PPDD, Ion Aliman, Beciu, in mandatul caruia a fost semnat un acord de amplasare a scutului antiracheta in comuna, spunand ca "respecta decizia oamenilor".

Gheorghe Beciu a pierdut alegerile in fata candidatului PPDD, Ion Aliman, care a obtinut cu 220 de voturi mai mult decat actualul primar. Beciu a declarat corespondentului MEDIAFAX ca "respecta decizia oamenilor".

"Respect princiipile democratice, alegerile se pot castiga si altfel...respect decizia oamenilor din comuna Deveselu", a spus Gheorghe Beciu.

Primarul a sustinut ca nu va renunta la viata publica, precizand ca mai are multe de facut in comuna. "Eu imi duc proiectele mai departe. Imi sustin proiectele legat de baza militara din Deveselu si de utilitatile pentru comunitatea Deveselu, alimentarea cu apa, reteaua de canalizare, modernizare de drumuri sau alimentare cu gaze", a mai spus Gheorghe Beciu.

Primarul comunei Deveselu a devenit cunoscut dupa ce localitatea condusa de acesta a fost aleasa pentru amplasarea scutului american antiracheta de pe teritoriul Romaniei.

Acordul incheiat de Romania si SUA privind amplasarea elementelor scutului antiracheta la Deveselu a fost facut public in 23 septembrie.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO