(P) Căminul pentru seniori Enayati Home – un loc bun care dă valoare timpului

seo

A da valoare timpului este echivalent cu a te bucura de fiecare clipă, pentru că ceea ce contează cu adevărat este calitatea vieții.

În fiecare etapă de viață, calitatea vieții este definită diferit, pentru că evoluăm, iar dorințele pe care le avem sunt expresia nevoilor. Iar atunci când poți găsi echilibrul dintre responsabilități și propriile tale nevoi, timpul capătă cu adevărat valoare.

Siguranța și binele celor dragi, liniște pentru tine

A înainta în vârstă este un privilegiu, iar grija pe care o purtăm părinților și bunicilor noștri nu este doar o responsabilitate și o dovadă de dragoste, ci intră în logica naturii umane. Totodată, avem nevoie și de timp de calitate dedicat propriilor nevoi. Enayati Home, prin pachetul Respite Care, aduce atenție și suport seniorilor, dar și sentimentul binefăcător și neprețuit de liniște pentru tine, atunci când știi că cei pe care-i iubești primesc tot ceea ce au nevoie, în cele mai bune condiții.

Citește și
Coșmarul unui cuplu de români, după ce s-a mutat în Suedia: "Mai întâi tu trebuie să dovedești vinovăția mea"

La Enayati Home, parte integrantă din Orașul Medical, ne asigurăm că părinții tăi primesc cea mai bună îngrijire, într-un mediu sigur și confortabil. Profesioniști dedicați le oferă îngrijire personalizată, riguros adaptată la toate nevoile fiecărui rezident, astfel încât să nu le lipsească nimic, iar tu să ai momentele tale de respiro, pe care le meriți și de care ai nevoie.

Îngrijire personalizată și de calitate superioară

Enayati Home se remarcă nu doar prin îngrijirea de calitate superioară, ci mai ales prin adaptarea naturală la nevoile reale ale fiecărui rezident. Nu doar respect și atenție, ci un mediu sigur, confortabil, cu facilități de top care dau valoare timpului și calitate vieții. Nu doar liniște pentru tine, ci siguranță prin asistență medicală 24/7 și acces la serviciile personalizate, oferite de medici supraspecializați (medic geriatru, medic de gardă, personal auxiliar competent și dedicat), orientați către nevoile vârstnicilor.

Am gândit acest ecosistem medical ca pe un oraș în care seniorii din Enayati Home să poată avea acces permanent la serviciile medicale și sociale de care au nevoie, fie că sunt independenți sau asistați medical, că au nevoie de recuperare sau îngrijiri paliative, că au nevoie doar de socializare sau de un mediu în care să trăiască demn”, susține dr. Wargha Enayati, fondator al Enayati Medical City.

Facilități complexe și activități recreative

Pachetul Respite Care, oferit de Enayati Home, include facilități complexe. Spații comune confortabile, grădini frumos amenajate și zone dedicate relaxării, toate sunt gândite pentru a le oferi rezidenților un mediu plăcut și stimulant. Activitățile recreative și sociale sunt adaptate la interesele și abilitățile fiecărui rezident. Fie că este vorba de exerciții fizice ușoare, ateliere de artă, muzică sau discuții tematice, fiecare zi oferă valoare timpului și oportunități care aduc și sporesc calitatea vieții.

Nutriție echilibrată

Alimentația joacă un rol crucial în menținerea sănătății și a stării generale de bine. De aceea, la Enayati Home, meniurile sunt elaborate de nutriționiști pentru a fi echilibrate și adaptate preferințelor și necesităților dietetice ale fiecărui rezident. Suntem riguroși și atenți la aportul corect de nutrienți, adecvat nevoilor, pentru că știm că hrana este bucurie și suport pentru fizic și psihic. Aceeași atenție este acordată hidratării, componentă importantă a stării de bine la vârste înaintate.

Suport emoțional și comunitate

Înțelegem că îngrijirea nu înseamnă doar asistență medicală și facilități de top. Este esențial să oferim și suport emoțional continuu. De aceea, ne implicăm cu maximă atenție pentru a oferi un mediu cald și primitor. Credem în importanța abordării holistice, ca mod concret prin care putem oferi calitate vieții și prin aceasta liniște sufletească rezidenților și familiilor acestora.

Personalul nostru dedicat este mereu prezent pentru a asculta și a oferi sprijin, contribuind la crearea unei comunități calde și primitoare. Fiecare rezident se simte înțeles și apreciat, aspecte esențiale pentru bunăstarea emoțională și mentală.

Beneficii pentru întreaga familie

Respite Care are beneficii pentru întreaga familie. Tu obții timp pentru tine, cei dragi primesc cea mai bună îngrijire personalizată, pliată și adaptată la nevoi. Alegând Respite Care, oferta pentru îngrijire pe termen scurt la Enayati Home, vei descoperi cum calitatea vieții poate fi îmbunătățită pentru toți membrii familiei. Este o decizie care aduce valoare timpului tău și îngrijire de top pentru cei dragi.

Redefinește calitatea timpului tău și a celor dragi cu ajutorul nostru. Programul Respite Care este aici pentru a îți oferi liniștea și garanția că părinții ori bunicii tăi sunt pe mâini bune, iar tu poți să te bucuri de timpul tău liber, știind că cei dragi primesc toată atenția și îngrijirea de care au nevoie și pe care o merită din plin.

Contactează-ne pentru a afla mai multe despre oferta noastră și pentru a rezerva un loc în Enayati Home! Accesează web site-ul nostru pentru mai multe informații și programează o vizită la numărul de telefon 037 44 98 198.

Articol recomandat de sport.ro
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină
Reacția lui Gigi Becali după ce a fost implicat într-un nou accident de mașină

Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.

Citește și...
(P) Primul „Planetariu digital” din București. VIDEO
(P) Primul „Planetariu digital” din București. VIDEO

Nordic Elite School a lansat primul planetariu digital din București. Călătoria către stele spre culmile cunoașterii.

(P) S-a câștigat prima mașină de supersuporter în campania Bergenbier
(P) S-a câștigat prima mașină de supersuporter în campania Bergenbier

Astăzi s-au înmânat cheile primei mașini dintre cele trei tunate pe tipologii de microbist din cadrul promoției naționale Bergenbier. Susține naționala, câștigă toată vara! 

(P) Magazinele LaDoiPași, aproape de comunitățile locale
(P) Magazinele LaDoiPași, aproape de comunitățile locale

Cu toții am intrat măcar o dată într-un magazin LaDoiPași și am fost surprinși de atmosfera de familie pe care o degajă.

Recomandări
Primele județe care scapă de caniculă. Valul de căldură începe să se restrângă. Unde persistă arșița. HARTĂ
Primele județe care scapă de caniculă. Valul de căldură începe să se restrângă. Unde persistă arșița. HARTĂ

Nordul și centrul României scapă joi de valul de căldură extremă care a afectat toată țara în ultimele zile. Spre sud însă canicula mai persistă, iar câteva județe sunt în continuare sub cod roșu.

Singurul lucru care l-ar face pe Joe Biden să abandoneze cursa prezidențială. Își joacă supraviețuirea politică
Singurul lucru care l-ar face pe Joe Biden să abandoneze cursa prezidențială. Își joacă supraviețuirea politică

Preşedintele american Joe Biden anunţă că-şi va reevalua candidatura dacă ar fi diagnosticat cu o problemă medicală, în timp ce un nume greu în Partidul Democrat a relansat miercuri apeluri la retragerea sa din cursa la fotoliul de la Casa Albă.

POLITICO, despre aleasa României: Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European. ”Aici se întâlnesc dracii”
POLITICO, despre aleasa României: Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European. ”Aici se întâlnesc dracii”

Diana Șoșoacă va aduce un preot ca să sfințească Parlamentul European, pentru că acolo ”se întâlnesc dracii”, iar la primul său vot ca europarlamentar a scris pe buletinul de vot mesaje anti-UE, LGBT și Ucraina.