Cu ce MERGE, de fapt, o bere buna. Un Chef celebru te invata ce trebuie sa ceri in loc de alune si chipsuri
ARTICOL PUBLICITAR. Cu totii stim cu ce merge un vin rosu sau unul alb, dar v-ati intrebat ce feluri de mancare se potrivesc la o bere bruna ori la una blonda?
Raspunsul il da Tudor Marcu, pe care sigur il stiti din ultimul sezon Masterchef, unde a obtinut locul III. Tanarul a avut de curand sansa sa gateasca alaturi de un faimos chef de peste hotare, cehul Marek Raditsch, in cadrul unei experiente culinare speciale de o saptamana oferita de Staropramen.
Experienta de 20 de ani a lui Chef Marek, dobandita atat in Cehia, unde este Executive Chef al lantului de restaurante Kampa Group din Praga, cat si in restaurante celebre din SUA si Norvegia, si entuziasmul tanarului Tudor Marcu, s-au unit pentru a crea meniuri rafinate, potrivite cu fiecare tip de bere Staropramen. Asa incat iata ce retete se potrivesc cu o Staropramen blonda:
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Staropramen blonda a fost asociata cu o salata din homar, rosii, avocado si trufe, urmata de cotlet de porc glazurat cu sirop de artar si de o tarta cu crema din lime.
Straropramen bruna a fost asociata de Chef Marek cu pieptul de rata cu dressing din zmeura si branza de capra proaspata, urmat de calcan cu piure din telina, la felul principal, si brownie cu fistic, mousse de ciocolata si fructul pasiunii la desert.
Pentru Staropramen nefiltrata, cappucino de dovleac, friptura de cerb in sos de cirese amare si budinca din caramel s-au dovedit a fi cele mai bune alegeri.
Staropramen Granat, o bere aramie, cu totul speciala, a insotit un aperitiv pe baza de cartofi si praz, cu icre de pastrav, arpagic, smantana si ou de prepelita, urmat de un fel principal din stiuca la gratar cu conopida, stafide si marar si de crème brullé cu sos de mere, la desert.
Daca vreti sa aflati mai multe despre ChefXperience, si sa descoperiti secretele unui Chef cu renume international, dar si modul de preparare a ineditelor meniuri, urmariti pagina de Facebook. O sa gasiti acolo si alte retete interesante si multe secrete din istoria vestitei beri cehesti.
Staropramen - berea pragheza numarul 1 in lume - este o bere cu traditie, avandu-si originile in Praga anului 1869. Staropramen, berea blonda originala ceheasca este disponibila in prezent in peste 30 de tari din intreaga lume. In Romania, Staropramen se produce sub licenta incepand cu anul 2011 iar de anul trecut este disponibila in tara noastra si in variantele de specialitati: Staropramen Dark, Staropramen Unfiltered si Staropramen Granat, importate din Cehia si distribuite exclusiv de Bergenbier S.A.
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.