Cele mai utile si moderne unelte pentru reparatii in casa. Trafaletul electric si nivela cu laser
Fiindca se apropie cu pasi repezi sarbatorile de iarna si odata cu ele, si musafirii, n-ar strica sa mai faceti niste reparatii prin casa.
O bormasina are toata lumea (iar daca nu, gasiti aici cateva sugestii) si gaurile nu sunt complicat de dat, daca mai aveti nevoie de un holtsurub. Ce facem insa daca avem o problema mai complicata? De pilda, o placa de gresie sau de faianta ciobita, care ar trebui inlocuita? V-ar trebui un polizor unghiular solid, dar si usor, ca sa nu fie dificil de manevrat. Daca lucrati cu polizorul, e obligatoriu sa purtati manusi de protectie, si cel mai bine e sa va cumparati unele cu grad de rezistenta maxim (adica 5).
De asemenea, o nivela - "poloboc", cum ii spun mesterii. Si cu atat mai bine daca are si un set de accesorii incorporat, la acelasi pret. In cazul in care va place tehnologia, puteti sa va luati o nivela cu laser. Si sa nu uitam de ruleta: mica, de 8 metri, sau mare, de 60 de metri.
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
In cazul in care sunteti un impatimit al bricolajului, nu ar fi rau sa va dotati si cu o unealta multifunctionala pentru taiat, slefuit si sculptat lemnul, metalul si ceramica. Face si treaba polizorului unghiular, dar si multe alte lucruri in plus.
Cine mestereste mult prin casa consuma multe burghie, lame, dalti si polizoare. De ce sa cumparati tot timpul unele noi cand puteti sa le mai si ascutiti? Cu un dispozitiv multifunctional puteti sa mai ascutiti si cutite si foarfeci.
Intr-o casa e tot timpul ceva de vopsit, fie ca s-a murdarit un perete, a sarit vopseaua de pe o mobila sau o rama. Pentru asta s-a inventat pistolul de zugravit, iar cele moderne nu sunt doar silentioase, ci au si sistem de pulverizare fina, regulator al debitului si in nici zece minute pot acoperi 5 metri patrati. Sau puteti sa recurgeti la clasicul trafalet. Exista si o varianta electrica, care va face munca mult mai simpla.
In fine, fiindca vine iarna si se poate intampla sa mai pice curentul, ar merita sa investiti intr-un generator. Cele cu benzina pot avea o autonomie si de mai mult de o jumatate de zi, la un pret rezonabil si incluzand si un regulator de tensiune, pentru a proteja aparatele din casa de posibile fluctuatii.
Sursa: Pro TV
Etichete: manusi, bricolaj, reparat, generator, ruleta,
Dată publicare:
12-11-2015 16:28
Acest articol este un material publicitar al cărui conținut a fost realizat în mod independent de o terță parte, fără răspunderea editorială şi sub supravegherea PRO TV S.R.L.