Drob de miel pentru masa de Paste. Reteta

Ultimul update: Vineri 28 Aprilie 2017 15:02
Data publicarii: Vineri 14 Aprilie 2017 21:37
Categorie: Social
drob de miel, retete de Paste

Drobul de miel nu trebuie sa lipseasca de pe masa de Paste. Fie ca alegi o reteta de Paste traditionala sau varianta lui Bogdan Roman de la MasterChef, cu siguranta drobul va fi delicios.

Bogdan Roman de la MasterChef iti propune o reteta de Paste delicioasa pentru drob de miel: o reteta clasica dar adaptata.

=> MESAJE DE PASTE: Ce urari le poti trimite celor dragi de Paste
=> RETETE DE PASTE: Cum vopsim ouale de Paste natural, fara sa folosim vopsea
=> RETETE DE PASTE: Ciorba de miel pentru masa de Paste

Ce este diferit? Pentru aceasta reteta de Paste organele nu se fierb inainte si nu este folosit praporul de miel (care ii da o grasime suplimentara drobului). De asemenea, drobul de miel nu contine plaman.

Cum se prepara drobul de miel pentru Paste

Ingrediente pentru drob de miel
- amaretto
- cateva oua fierte
- 1 lingurita coriandru macinat
- 1 lingurita piper
- 1 lingurita sare
- 7 oua crude
- 1 legatura ceapa
- 1 legatura marar
- 1 legatura patrunjel
- pesmet
- 500g carne tocata
- carne de miel ficat
- rinichi
- inima

Curatam si spalam organele si legumele. Organele impreuna cu carnea de miel le tocam prin masina pe sita mare. Ceapa, usturoiul, mararul si patrunjelul le tocam marunt din cutit.

Intr-un vas incapator, amestecam toate ingredientele pentru drob de miel. Incalzim cuptorul la 180 grade. Ungem o forma de cozonac (chec, tava, yena, e.t.c.) si o tapetam cu pesmet.

Punem cateva oua fierte si turnam compozitia de drob cat sa le acopere. Lasam sa stea la cuptor 1 ora la 180 grade si inca cateva minute 10-15 la 200-220, pana se rumeneste.

Vezi mai multe retete pe www.foodstory.ro.

drob de miel, retete de Paste Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer
Drob Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: foodstory.ro

bicicleta mica

Bicicletele momentului sunt cele electrice. Pot atinge viteze de 50 km/h

Studenții din primul an din București au fost vizitați de polițiști. Sfaturile primite

Festivalul George Enescu, închis de un violonist român de renume

Străinii cumpără de la noi cu tonele, dar noi nu luăm în seamă proprietățile plantei

Au luat fonduri europe și și-au transformat satul în ”capitala dovlecilor”

Festivalul Vânătorilor: Ospăț pe cinste, la marginea Vasluiului

Noaptea Caselor

Noaptea caselor: Locuri încărcate de istorie, asaltate de iubitorii de artă

Bătrânii noștri, uitați de statul român, dar ajutați de belgieni și elvețieni

Maraton în Alba Iulia: doi kenyeni s-au rătăcit, au alergat în plus, dar tot au câștigat

Localnicii așteaptă acasă ajutorul social, iar strugurii sunt culeși de zilieri din alte județe

Castelul Brukenthal a ajuns o ruină și este un pericol pentru turiști

Legumele exotice profitabile pentru producătorii români