Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

NASA a gasit viata pe Marte. Martienii traiau acum 4 miliarde de ani

Marte apa viata

Ultimele descoperiri ale NASA sunt uimitoare. S-a ajuns in sfarsit la certitudinea ca pe planeta Marte a existat viata in urma cu 4 miliarde de ani, iar vietatile populau oceanele si marile. Asadar, se poate spune ca Marte a fost "casa" extraterestrilor.

Daily Galaxy: Mineralele care s-au gasit in craterele din nordul planetei demonstreaza ca Marte a fost candva o planeta care a gazduit viata.

Pe toata suprafata planetei, cercetatorii au gasit mii de locuri care indica faptul ca a existat apa, deci si viata pe Marte.

Ce trebuie sa scrii la BACALAUREAT ca sa iei NOTA 1. Rezolvarea subiectelor, simulare limba romana

Pana in prezent, insa, nu se stia ca mineralele exista si in emisfera nordica. Oamenii de stiinta s-au folosit de un instrument numit Compact Reconnaissance Imaging Spectrometer for Mars (CRISM) pentru a face toate aceste descoperiri importante pentru astronomie.

Acesta se afla in interiorul navetei spatiale care orbiteaza planeta Marte.

Cu ajutorul acestui instrument, astronomii au fost capabili sa cerceteze 91 de cratere din emisfera nordica, si pe langa faptul ca au ajuns la concluzia existentei apei, acestia au demonstrat, pe baza imaginilor, si ca planeta a fost candva lovita de un meteorit de dimensiuni foarte mari, chiar in acea zona, iar acesta ar fi putut cauza disparitia vietii si apei de pe planeta.

Mai mult, impactul meteoritului a facut ca planeta Marte sa aiba cel mai mare crater din sistemul solar.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 7 Iulie 2011
  • 46 Comenteaza

Comentarii(46)

Comentariile venite din partea voastra cu privire la evenimentele prezentate pe website-ul nostru sunt apreciate de autorii materialelor si de ceilalti utilizatori, daca sunt exprimate intr-un limbaj decent. Ne rezervam dreptul sa nu publicam sau sa inlaturam de pe www.stirileprotv.ro acele mesaje/ comentarii/ opinii care aduc injurii celorlalti vizitatori sau incurajeaza ura de rasa, religie si sex.
Nume:
Mesaj:
Ultimele stiri
61799248
 
© 2015 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed