Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Autoritatile germane anunta TOLERANTA ZERO dupa incidentele de Revelion cand 1000 de tineri arabi au batut si hartuit femei

Embed:

"Infractiuni de o dimensiune cu totul noua", asa caracterizeaza seful Politiei din Koln incidentele din noaptea de Revelion cand un grup de tineri arabi ar fi agresat sexual mai multe femei germane.

Wolfgang Albers, Seful Politiei din Koln, a vorbit marti despre incidentele din centrul orasului, din noaptea de Revelion. Potrivit lui, 1000 de barbati "ce pareau de origine Araba sau Nord-Africana" sunt banuiti ca au atacat, batut, jefuit si hartuit sexual femeile iesite in piata centrala.

Cazurile despre care a vorbit Albers includ si un viol. Ministrul de Interne Ralf Jager a reactionat de asemenea si a spus ca nu pot fi tolerate asemenea grupuri organizate care umilesc femeile.

Focus.de publica imagini filmate in piata ce arata haosul din acea seara, zeci de artificii fiind folosite aproape drept proiectile. Incidente similare au fost inregistrate si in Hamburg, politia locala adaugand ca a inceput o investigatie in acest sens.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 5 Ianuarie 2016
Citeste mai multe despre: Koln, incidente, arabi,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed