Amazon, cea mai mare companie de comerț online din lume, face angajări pentru noul sediu din București

Ultimul update: Vineri 05 Ianuarie 2018 19:58
Data publicarii: Joi 04 Ianuarie 2018 15:46
Categorie: Financiar

Amazon, cel mai mare comerciant online din lume, a început oficial campania de recrutări pentru noul său centru din Bucureşti.

”Amazon a deschis recent un nou centru de inginerie în Bucureşti, România. Acest birou găzduieşte deja mai multe echipe de ingineri care lucrează la dezvoltarea sistemelor de operare, a platformelor virtuale şi a tehnologiilor de reţea care susțin serviciile web ale Amazon (Amazon Web Services - AWS).

Echipele livrează elemente cheie ale fundaţiei tehnice pe care sunt construite AWS şi Amazon. Inovăm constant tehnologiile de cloud computing pentru a îmbunătăţi competitivitatea AWS şi experienţa clienţilor noştri” - se arată în anunțul oficial al companiei americane.

Primele poziţii disponibile pe site-ul Amazon sunt pentru posturi de ingineri software, traducători sau manageri de recrutare.

Amazon a anunțat în toamna anului 2016 că va crea 400 de noi locuri de muncă permanente în România, odată cu inaugurarea unui nou Centru de Dezvoltare și Tehnologie la Iași.

O femeie a plasat o comandă pe Amazon și i-au fost livrate 30 de kg de marijuana

Cele 400 de noi locuri de muncă se adaugă, astfel, celor 600 pe care compania le are, deja, în România. Odată cu demararea acțiunii de recrutare de personal nou, Amazon oferă oportunități de carieră pentru ingineri și dezvoltatori software, cercetători, analiști de business, specialiști în comerț și manageri de conformitate.

Pozițiile pentru care Amazon caută angajați în București pot fi găsite aici.

Sediul Amazon din Iași găzduiește 4 departamente: Technology Development, Compliance Operations, Retail Services și Digital Imaging. Toate sunt implicate în dezvoltarea, inovarea soluțiilor tehnologice și consolidarea operațiunilor de pe site-ul Amazon.

Retailerul online Amazon este prezent pe piața locală de 11 ani, iar până în prezent a investit peste 40 de milioane de euro în România pentru dezvoltarea tehnologiilor de ultima generație.

Amazon.com a fost fondată în 1995 de către Jeff Bezos, care a devenit al doilea cel mai bogat om din lume, după Bill Gates. La începutul anului 2016, Amazon a anunțat că vrea să înființeze “mai multe mii de noi locuri de muncă" în Europa, unde grupul are deja peste 40.000 de angajați.

Vice-președintele Amazon Europe, Xavier Garambois, declara atunci că "în prezent recrutăm noi specialiști și în computere și dezvoltatori de software pentru cele 12 centre de cercetare și dezvoltare din Europa" amplasate în Germania, Irlanda, Olanda, Polonia, România, Spania și Marea Britanie.

Retailerul online este prima companie din lume care a oferit clienților săi produse și servicii, precum: recenzii ale clienților, cumpărături online, recomandări personalizate, Prime, Fulfillment by Amazon, AWS, Kindle Direct Publishing, Kindle, Fire tablets, Fire TV și Amazon Echo.

O boxă inteligentă de la Amazon a pornit singură muzica, la 2 noaptea, cu volum maxim

O boxă inteligentă de la Amazon a pornit singură muzica, la 2 noaptea, cu volum maxim

azuga, ruine, partii, cladiri fantoma

Azuga, în stare jalnică din cauza ruinelor. ”Preţurile sunt de Austria şi ce oferim clienților?”

Un sfert din județe a cerut Guvernului bani în plus pentru plata salariilor

Lovitură pentru zeci de fermieri. Una dintre cele mai mari fabrici de zahăr din România se închide

Controverse aprinse pe Legea amnistiei fiscale. I-ar avantaja pe ”rechinii” imobiliari

Formularul 600. Cine trebuie să-l depună și ce confuzii generează

Formularul 600: Calculatorul care îți arată cât ai de plată

euro

Leul atinge un nou minim istoric față de euro. Moneda unică depășește pentru prima dată pragul de 4,66 lei la BNR

Ce se ascunde în spatele reducerilor de 50% la haine. Diferența dintre România și Occident

Veste bună pentru turiști. Comisioanele nu mai pot fi oprite de pe card, fără acord

Studenții universităților din Cluj atrag în oraș sute de milioane de euro anual

Persoanele fizice vor putea cere bani de la stat pentru mașini și modernizarea caselor

Încă un simbol al industriei românești, cu o tradiție de peste 100 de ani, intră în insolvență