Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Jaf urmat de crima! O batrana a fost gasita cu capul zdrobit!

Embed:

UPDATE: Un ucigas este liber printre noi. Pentru un pumn de aur, a omorat fara strop de compasiune o biata pensionara din Bucuresti.

Femeia a fost gasita cu capul zdrobit in apartamentul ei de pe Soseaua Stefan cel Mare. Acum, si vecinii victimei se simt in pericol.

Crima s-a petrecut intr-unul dintre blocurile in curs de reabilitare, asa ca nu este imposibil ca atacatorul sa fi urcat pe schele. Oamenii spun ca s-au perindat foarte multi muncitori pe la geamurile lor, iar suspectul ar putea fi unul dintre ei.

Femeia locuia singura si nu avea copii. O ingrijea un nepot, care venea la 2-3 zile sa o vada. Joi insa, barbatul a tot sunat-o, povestesc vecinii, si cand a vazut ca nu raspunde la telefon a vrut sa vada ce s-a intamplat. A descoperit-o plina de sange. Foarte probabil, spun anchetatorii, a fost lovita in cap cu o veioza.

Politistii au sigilat apartamentul si au incercat sa stranga cat mai multe informatii de la vecini. Procurorii s-au intors si vineri in locul crimei. Iau cat se poate de in serios ipoteza potrivit careia criminalul s-a urcat pe schele. Deocamdata, politistii incearca sa contureze un cerc de suspecti.

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 19 Februarie 2010
  • crima
  • crima
  • crima
  • crima
Citeste mai multe despre: violente, crime, anchete,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed