Crima de la Timisoara: Se prostitua pentru ca iubitul sa-si cumpere masina

×
Codul embed a fost copiat

UPDATE: Marturii contradictorii care ascund inca scenariul adevarat al crimei din caminul Facultatii de Medicina din Timisoara, unde un barbat a fost omorat si apoi transat. Cei doi studenti dau vina unul pe celalalt.

Dupa ce a stat prima noapte in arest, Carmen Bejan si-a sunat parintii si i-a intrebat daca sunt suparati pe ea. Mama si tatal ei i-au raspuns ca ii sunt alaturi si cred in nevinovatia ei.

Luni, studenta i-a declarat avocatei sale ca este inca in stare de soc si speriata de ce a facut iubitul ei. De asemenea, i-a mai spus celei care ii pregateste apararea ca este dezamagita de faptul ca Sergiu nu recunoste crima si arunca vina pe umerii ei.

Pe de alta parte, baiatul n-a avut duminica seara avocat. Surse din interiorul anchetei sustin ca i s-a desemnat unul, din oficiu, dar acesta nu s-a prezentat.

Vezi profilul lui Sergiu facut de un psiholog.

Citește și
Suspect crima Timisoara
Crima de la Timisoara: sex pe bani, gelozie si 50 de lovituri de cutit
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Carmen a venit cu noi precizari in fata anchetatorilor. Spune ca avea o relatie cu Sergiu de la sfarsitul lunii martie. Baiatul avea insa un singur gand: sa isi cumpere masina. Numai ca ii lipseau banii. Asa ca, marturiseste Carmen, a acceptat sa se prostituteze pentru el doar pentru ca il iubea.

In noaptea in care s-a intalnit cu barbatul de 65 de ani pentru a intretine relatii sexuale, Sergiu s-a ascuns dupa perdea, spune fata. A aparut intre ea si client un conflict legat de bani, pentru ca victima nu voia sa ii dea bani. In acel moment, studentul s-a napustit asupra barbatului.

Fata spune ca Sergiu l-a omorat pe barbat din gelozie si a amenintat-o si pe ea cu arma, ca sa-l ajute sa scape de cadavru si sa nu spuna nimic. Baiatul, dimpotriva, spune ca doar a intrat in camera si a vazut-o pe fata injunghiind victima.

Declaratiile lor contradictorii nu au impresionat insa Instanta, care a decis duminica seara ca amandoi sa fie arestati preventiv pentru 30 de zile. Sergiu Florea este acuzat de omor, iar Carmen Bejan de complicitate. Studentii au primit neclinititi vestea ca sunt arestati.

Parintii lui Carmen au fost alaturi de ea, pe durata procesului. Sergiu a fost insa singur. A cerut ca bunicii lui sa fie anuntati de cele intamplate. Dupa pronuntarea sentintei, cei doi tineri studenti la Medicina au fost incatusati.

Pe toata perioada infatisarii, Carmen a stat cu fata la perete, cu capul plecat. S-a intors si chiar a zambit, doar in momentul in care s-a apropiat avocata, care i-a spus cateva cuvinte si a imbarbatat-o prieteneste. Sergiu si Carmen au evitat sa se priveasca in ochi. Flancati de mascati, tinerii au fost scosi din sala de judecata cu catuse la maini si dusi in arest.

Avocata lui Carmen spune ca fata nu a fost implicata in COMITEREA crimei. Vezi declaratia!

Dupa decizie, avocatii celor doi au facut imediat recurs, fiecare invocand declaratia propriului client, care da vina pe celalalt.

Anchetatorii s-au gandit si la ipoteza unei crime premeditate din moment ce tinerii au avut la indemana un cutit in camera pe care o inchiriasera in aceeasi zi. "L-am adus ca sa ma apar, in caz de pericol", a explicat tanara.

Probele stranse pana acum de procurori arata ca barbatul al carui cadavru a fost gasit in portbagajul unei masini din fata unui camin studentesc din Timisoara a fost ucis cu 50 de lovituri de cutit de catre tanar, iar la transarea cadavrului a participat si fata. Daca vor fi gasiti vinovati, ei risca intre 10 si 20 de ani de inchisoare.

Potrivit procurorilor, arma cu care a fost injunghiata victima este un cutit cu lama de 17 centimetri, pe care cei doi studenti l-au cumparat de curand dintr-un targ.

In camera de camin, inchiriata special pentru intalnirea platita, anchetatorii au gasit saci de plastic asemanatori celor in care studentii au invelit picioarele cadavrului. Aruncat pe masa, un colt de ziar cu anunturi la mica publicitate in care si-au cautat probabil clienti.

Pe de alta parte, in urma cu cateva ore, trupul victimei a fost adus acasa. La priveghi sunt asteptate peste 500 de persoane. Familia si apropiatii sunt revoltati de crima comisa cu atata sadism. Ameninta ca daca justitia nu isi va face datoria isi vor face singuri dreptate.

Situatia scolara a celor doi suspecti de crima: au intrat la Facultatea de Medicina din Timisoara, cu medii foarte mari, peste 9, dar au terminat primul an schiopatand.

Baiatul are sapte restante, trei note de patru si patru absente la examene. Prietena sa a ramas la finalul anului cu cinci restante.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Parintii studentei la Medicina: Nu e vinovata, a fost sechestrata in camin
Parintii studentei la Medicina: Nu e vinovata, a fost sechestrata in camin

Parintii tinerei suspectate in cazul uciderii barbatului care a fost gasit transat la Timisoara afirma ca fata lor nu ar fi fost capabila sa comita o crima.

Crima de la Timisoara: sex pe bani, gelozie si 50 de lovituri de cutit
Crima de la Timisoara: sex pe bani, gelozie si 50 de lovituri de cutit

Iubirea uneste, iubirea dezbina. Cheia crimei de la Timisoara, unde un barbat a fost transat de ziua lui, are la baza amorul carnal.

Crima din Timisoara: un consumator de placeri pe bani si o fosta premianta
Crima din Timisoara: un consumator de placeri pe bani si o fosta premianta

Anchetatorii au aflat de la martori ca victima crimei de la Timisoara, un barbat care sambata ar fi implinit 65 de ani, era un "consumator" de placeri pe bani.

Recomandări
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”
Ședință decisivă a coaliției luni, după explicațiile lui Cîrstoiu. „Eram un om respectat, acum am devenit omul negru”

După ce liderii PSD și PNL i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate, medicul Cătălin Cîrstoiu, candidatul comun al celor două partide la primăria Capitalei, a anunțat ieri că mandatul său este pe masa coaliției.

Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit
Cutremur cu magnitudinea 5, raportat vineri noapte. Unde a fost resimțit

Un cutremur semnificativ cu magnitudinea de 5 a fost raportat vineri noapte, la ora 23:59:32, ora locală a României.

 

Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington
Țara care îi dă afară pe soldații americani pentru a face loc armatei ruse. Ordinul acceptat de Washington

Statele Unite şi-au dat vineri acordul de a-şi retrage din Niger cei 1.000 de soldaţi angajaţi acolo în lupta antijihadistă, au anunţat mai mulţi responsabili americani sub protecţia anonimatului, scrie AFP.