Crima din Timisoara: "Sergiu nu a comis omorul din dragoste pentru fata"


Ultimul update: Luni 22 Octombrie 2012 16:18
Data publicarii: Luni 03 August 2009 00:00
Categorie: Stiri actuale

Psihologul criminalist Florian Gheorghe considera ca din declaratiile celor doi tineri implicati in crima din Timisoara reiese ca acestia nu au stabilit dinainte ce vor face in cazul in care vor fi prinsi.

 

"Pentru amandoi, singura solutie rationala e ca fiecare sa dea vina pe celalalt", a explicat specialistul.

In opinia psihologului criminalist, faptul ca in acest caz sunt implicate doar trei persoane va ingreuna stabilirea unui lucru esential: cine pe cine a indemnat sa comita omorul.

"Nu cred ca sentimentele l-au determinat pe tanar sa-l omoare pe barbatul respectiv, deoarece aranjamentul era dinainte stabilit si el stia la ce sa se astepte. Ma indoiesc ca victima a fost primul client al fetei, doar ca a intervenit un element inca necunoscut si care a declansat agresiunea", precizeaza Florian Gheorghe.

Cat despre declaratia lui Sergiu Florea, suspectul principal in acest caz, conform careia era indragostit de Carmen Bejan, specialistul crede ca are rolul de "a da bine", din moment ce povestea tine prima pagina a ziarelor si deschide jurnalele de stiri.

Florian Gheorghe a oferit si o posibila motivatie, pentru varianta in care fata a fost cea care a comis crima: ea ar fi putut sa-l omoare pe barbatul de 65 de ani din dragoste pentru Sergiu, pentru un viitor comun.

Faptul ca cei doi tineri au transat cadavrul victimei, in incercarea de a scapa de el, le va aduce acestora multi ani in plus la pedeapsa, a mai adaugat psihologul criminalist.

Avocata studentei la Medicina: fata nu a participat la COMITEREA crimei!
Crima din Timisoara: un consumator de placeri pe bani si o fosta premianta
Crima de la Timisoara: Se prostitua pentru ca iubitul sa-si cumpere masina
VIDEO PROTVPLUS.RO