ROMANII AU TALENT, sezonul 4: cine sunt primii trei finalisti din acest sezon. PROTV a adus o noua premiera in Romania

×
Codul embed a fost copiat

Vineri seara, pe ProTV, a avut loc prima semifinala LIVE a supershowului "Romanii au talent". Iar romanii au ales, prin vot, primele trei numere care merg in finala din acest an.

Premiera in Romania

PRO TV aduce o noua premiera absoluta in media romaneasca si schimba modul in care romanii se uita la televizor. Odata cu primul show live din sezonul al patrulea al emisiunii “Romanii au talent”, PRO TV deschide un nou capitol in materie de publicitate TV.

In timpul calupului de publicitate, in prima dintre reclame, telespectatorii au putut vedea live ce se intampla in platoul emisiunii pe timpul pauzei.

Prezentatorii Pavel Bartos si Smiley au anuntat ceea ce parea o utopie: “Urmeaza publicitate, dar continua si show-ul la televizor!”, astfel ca “Romanii au talent” a fost LIVE pe ecran chiar si in pauza de publicitate. PRO TV a impartit ecranul in 3 sectiuni: un ecran mare in partea stanga unde a rulat spotul, o banda grafica in partea de jos si, noutatea absoluta, un ecran mic in dreapta cu LIVE din platoul “Romanii au talent” in timpul calupului de publicitate.

Citește și
Romanii au talent
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cum s-a pregatit Adina Gherasim de prima semifinala LIVE din concurs
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

Milioanele de telespectatori PRO TV au putut vedea live in premiera ceea ce pana atunci nu fusese posibil: cum arata platoul, ce fac prezentatorii, cum freamata echipa emisiunii fenomen din Romania cand in casele oamenilor se vad reclame.

Aceasta premiera gandita si implementata de PRO TV cu acordul sponsorului principal al emisiunii “Romanii au talent” deschide un drum nou si ofertant pe piata de advertising din Romania.

LIVE TEXT:

00:01 STOP VOT! Primele trei numere care merg in finala sunt: Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita si trupa Workout.

De asemenea, concurentul care a intrat in competitie pentru premiul de originalitate este: Riccardo Massida.

23:10 START VOT! Romanii au acum sansa sa isi aleaga favoritii  - primele trei numere care vor ajunge in finala.

23:05 Los Hermanos Dinamita sunt pregatiti sa dea tot ce au mai bun pentru a ajunsge in marea finala: "Noi o sa daruim energia noastra pe scena, sa dam tot ce e mai bun", au declarat cei doi.

"Sunteti extraordinari, iar iubirea dintre voi, ca si frati, ma emotioneaza si mai tare", a declarat Andra.

"Mie mi se pare ca viata asta ar trebui sa fie exact asa cum o descrieti voi - plina de energie si cu o satre de bine", a spus si Mihai.

"Sunt de acord total cu Mihai. Viata ar trebui sa fie o fiesta", a declarat Andi.

22:50 Trupa Workout din Chisinau au venit extrem de bine de pregatiti la "Romanii au Talent", desi au declarat ca frica si emotiile sunt foarte mari: "Cel mai teama ne e de juriu".

"Cel mai mult imi place ca ati reusit sa aduceti un numar pe care voi il faceti in spatele blocului pe o scena adevarata", a declarat Mihai.

"Aveti toate aprecierea mea. Jos palaria pentru pasiunea voastra si pentru cat munciti", a spus si Andra.

"Exemplul lor ne face sa intelegem mai bine cum poti lega forta de talent" - Andi.

22:30 Riccardo Massida a destins din nou atmosfera pe scena. "Lucrez de doi ani aici, in Romania, ca circar si am vazut toata tara", a declarat italianul.

"Esti spectaculos. Poti sa stai doar tu pe scena si toata sala se ridica in picioare", a spus Andra, incantata de numarul italianului.

"Esti cel mai sanatos nesanatos pe care il stiu" - Andi.

"Te ajuta si fata si balonul, dar cel mai mult de ajuta atitudinea", a declarat si Mihai.

22:20 Andrei Cerbu este un adevarat talent si, desi trebuie sa se lupte cu adversari mult mai maturi decat el, asta nu il impedica sa arate ca are toate sansele sa ajunga in marea finala si sa lupte pentru premiul de 120.000 de euro.

"Cel mai mult ma bucur ca juriul s-a ridicat in picioare. Viata mea s-a schimbat foarte mult de la calificari. Chitara este cea mai buna prietena a mea. Ascult si foarte mult rock", a declarat Andrei de 11 ani.

"Andrei este unul dintre cei mai talentati romani pe care am avut eu ocazia sa ii cunosc in viata. E talentul total", a declarat Andi.

"Il vreau pe Andrei in finala!", a declarat Andra.

"El este muzica. El este ceea ce canta", a declarat impresioant si Mihai.

Toti juratii au aplaudat in picioare.

22:05 Ioan Bugnar este inca uimit de reactia lui Mihai Petre de la calificari si spune ca ca nu are de gand sa faca vreodata altceva pentru stie ca asta ii aduce fericire.

"Numarul tau pare joaca de copii, desi e foarte dificil. Nu mi-a placut cum canti insa, in schimb atitudinea ta este foarte buna",  declarat Mihai.

"Mie mi se pare ca cel mai mare risc al omenirii este sa se ia in serios. De asta ma bucur ca ai venit aici", a spus si Andi.

21:56 Membrii ansamblului Cervona Kalena au declarat ca participarea la aceasta emisiune este un vis pentru ei: "Este o experienta unica in viata. Vreau sa ma bucur de fiecare moment", au declarat tinerii care promoveaza traditiile si obiceiurile ucrainene.

"A fost un numar foarte frumos si un moment simbolic, in care oamenii au demostrat ca pot sa convietuiasca chiar daca sunt din 2 zone diferite", a spus Andi.

"Energie pozitiva, spectacol. Cred ca parintii vostri sunt tare mandri de voi" - Andra.

"Mie imi plac tare mult oamenii frumosi care isi respecta traditiile", a declarat si Mihai.

21:41 Rodion Sucman este urmatorul concurent care lupta pentru un loc in marea finala si o sansa sa castige marele premiu de 120.000 de euro. Fortosul moldovean a declarat ca s-a pregatit cat a putut el de mult pentru aceasta semifinala si spera sa nu dezamageasca pe nimeni.

Rodion a lasat audienta blocata cand a tras un camion cateva zeci de metri. Iar lucrurile nu s-au oprit aici: tanarul din Republica Moldova a tinut o masina pornita pe loc.

"Recunosc, m-a impresionat. A fost fantastic. Poate concura si la premiul pentru originalitate. Te felicit! Esti puternic", a declarat Mihai.

"Am ramas fara cuvinte. Numai in filme am vazut asa ceva. Esti extraordinar, extraordinar!", a spus si Andra.

21:30 Paul Lungu a declarat ca a renuntat la multe ca sa isi urmeze visul, acela de a fi magician. "Sper si cred ca am sanse. daca asa ajunge in finala ar fi ceva incredibil pentru mine, pentru magia mea si pentru cariera mea", a declarat Paul, care sustine ca parintii sunt alaturi de el in aceasta cariera.

"Dupa ce am aparut la preselectii, am primit multe cereri pe Facebook, mai ales de la fete", a mai spus tanarul magician.

Iar numarul lui cu cartile de joc, in trei ipostaze diferite, chiar a fost pe gustul publicului.

"Trebuie sa recunosc ca la acest numar eu chiar m-am distrat", a declarat Andi.

"Eu nu caut sa vad cum faci asta. Daca mi-a placut, aplaud si te felicit. Bravo!" a spus Andra.

21:25 Urmatoarea concurenta este nimeni alta decat Adina Gherasim, cea care in calificari a incins toata sala cu performanta ei. "Sunt foarte multe femei, cat si barbati invidiosi", a declarat tanara. "M-am nascut cu forta".

"Parintii mei nu cred ca voi avea un viitor cu dansul la bara", a mai declarat tanara.

"Vreau sa ii spun Adinei ca mi-a placut numarul ei si ca dansul la bara nu e doar ceea ce se spune despre el, ci este acrobatie si sport",  a spus Mihai Petre.

21:15 Baietii de la RWBrothers sustin ca nici acum nu le vine sa creada sa sunt in seminfinala Romanii au Talent. "Om fi noi de la marginea orasului, dar am venit aici sa facem spectacol".

Si au facut. Cel putin publicul i-a recompensat cu aplauze din picioare.

"Cred in continuare ca sunteti doi baieti talentati, dar fiti mai atenti la ce alegeri faceti. Se poate mult mai mult", a declarat Mihai.

"Mie mi-a placut foarte mult si chiar voiam sa va felicit pentru ce alegeri ati facut. Nu trebuie sa fim mereu toti de acord", a spus Andra.

"Ce mi-a placut astazi este ca atunci cand dansati lasati impresia ca chiar sunteti frati", i-a incurajat si Andi.

21:00 Urmatoarea concurenta este nimeni alta decat Alla Moisei. Tanara, care a impresionat cu elasticitatea ei, sustine, foarte relaxata, ca gimnastica nu este atat de dificila precum pare.

Alla a mai declarat ca s-a pregatit extrem de mult pentru aceasta seminifinala si ca trebuie sa dea toto ce are mai bun, sa performeze la cel mai inalt nivel.

Ca si in calificari, atat publicul, cat si juratii au fost extrem de impresionati de ceea ce a reusit tanara din Republica Moldova.

"Am vazut o demonstratie de talent si un exemplu foarte simplu de cum te poti sui singur in propriul cap", a declarat Andi.

"Esti adorabila. Ma uit mereu cu cea mai mare placere", a spus si Andra.

"Cred ca a fost cel mai bun numar de contorsionism pe care l-am avut la Romanii au Talent. Sper sa te voteze publicul ca meriti", a spus si Mihai.

20:45 Primii semifinalisti care au deschis competitia din aceasta seara si care spera la un loc din finala sunt cei din "Ansamblul Crisul".

Cei trei baieti au declarat ca inca de cand au aflat ca vor particpa in semifinala au inceput sa lucreze si ca au pregatit ritmuri mult mai complexe pentru aceasta etapa. Si nu au exagerat cu nimic, avand in vedere reactia publicului.

"Eu asta astept de la toti concurentii din semifinala. Sa se reinventeze, sa creeze lucruri noi. In seara asta ati facut spectacol si nu am detecatat nimic negativ in ceea ce ati facut. Felicitari!", a declarat Mihai Petre.

"Numai cei talentati reusesc sa treaca prin criza dansand. Si voi sunteti", a subliniat si Andi Moisescu.

"Romanii au talent" a dat startul semifinalelor in direct cu prima serie de doisprezece dintre cei mai talentati concurenti din acest sezon.

Un nou premiu in cel de-al patrulea sezon de la Romanii au talent

Cel de-al patrulea sezon al show-ului "Romanii au talent" aduce pe langa marele premiu de 120.000 de euro si un premiu de originalitate in valoare de 10.000 de euro oferit celui mai surprinzator numar prezentat in semifinala.

Decizia finala in alegerea celui care va castiga acest premiu va apartine tot publicului. In fiecare semifinala, pe langa cei trei finalisti, juriul va desemna concurentul care merge mai departe in lupta pentru premiul de originalitate.

In finala vor exista 5 concurenti pentru acest premiu, iar publicul ii va vota in functie de prestatia lor din auditii si din semifinala. Telespectatorii ProTV vor putea vota inca de la inceputul finalei pana in momentul in care toti finalistii si-au prezentat numerele.

Premiul de originalitate este o noutate a acestui sezon si vizeaza numerele iesite din comun, numerele care surprind prin felul in care au fost concepute si pregatite.

Ansamblul Crisul, Alla Moisei, Rodion Sucman, Andrei Cerbu, Los Hermanos Dinamita, trupa de acrobatii Workout, Adina Gherasim, Ioan Bugnar, Riccardo Massida, Paul Lungu, ansamblul Cervona Kalena si RWBrothers au dat tot ce au avut mai bun intr-un show live de exceptie. Din pacate, doar trei numere au mers mai departe.

 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Rodion, sportivul care a impresionat cu forta lui, in prima semifinala LIVE din concurs
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Rodion, sportivul care a impresionat cu forta lui, in prima semifinala LIVE din concurs

Ce au in comun un baiat de numai 11 ani, pasionat de muzica, un sportiv de 27, cu o forta impresionanta si un artist de circ?

ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cum s-a pregatit Adina Gherasim de prima semifinala LIVE din concurs
ROMANII AU TALENT, sezonul 4. Cum s-a pregatit Adina Gherasim de prima semifinala LIVE din concurs

Coordonarea perfecta, o doza de nebunie si harul de a face dintr-un numar aparent banal unul cu adevarat spectaculos sunt calitatile care i-au adus in semifinala de la "Romanii au talent" pe cei din ''Ansamblul Crisul'', dar si pe Adina Gherasim.

Tudorel Popa, fostul concurent de la Romanii au talent, a urcat in avionul. Ce s-a intamplat in timpul zborului
Tudorel Popa, fostul concurent de la Romanii au talent, a urcat in avionul. Ce s-a intamplat in timpul zborului

Tudorel Popa a anuntat saptamana trecuta ca si-a gasit o iubita. Fostul concurent de la Romanii au talent a recunoscut ca pana la varsta de 33 de ani nu a avut nicio relatie amoroasa.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”
Cătălin Cîrstoiu: „Nu sunt în incompatibilitate. La Anemona Med mi-am ajutat colegi”

Medicul Cătălin Cârstoiu, candidatul comun al PSD și PNL pentru Primăria Capitalei a declarat că mandatul său este pe masa coaliției. Liderii celor două partide i-au cerut să lămurească acuzațiile de incompatibilitate.

Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg
Statele membre NATO au ajuns la un acord privind Ucraina. Decizia anunțată de Jens Stoltenberg

Statele membre NATO au ajuns la un acord cu privire la trimiterea de sisteme de apărare antiaeriană suplimentare în Ucraina, printre care baterii de rachete Patriot, a anunţat, vineri, secretarul general al Alianţei Nord-Atlantice, Jens Stoltenberg.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.