Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Top 10: cele mai frumoase cantece ale lui Michael Jackson!

Embed:

UPDATE: Te-au facut sa te indragostesti, ai plans, ai dansat si ai cantat pe cele mai frumoase cantece ale Regelui. Noi iti propunem un mic top. Facut de noi, nu dintr-o sursa oficiala, ci cu mintea copilului care a crescut cu muzica lui Michael.

E greu sa pui intr-o anumita ordine capodoperele semnate de Michael Jackson. Poate ca multi vor stramba din nas la insiruirea de mai jos.  Ar trebui, doar, sa inteleaga ca vorbim despre genul de artist complet, ale carui cantece sunt greu de pus intr-o anumita ordine.

Michael a fost atat de mare, incat - in ciuda aspectelor negative care i-au tulburat existenta in ultimii ani - cuvintele spuse la moartea lui ar suna, oricum, a limba de lemn.

Mai bine sa vorbeasca muzica.... MTV Romania difuzeaza, vineri, toate videoclipurile, precum si cele mai bune momente live al celui recunoscut de o lume intreaga drept Regele Pop-ului.

1. Thriller - Sarbatoarea Halloween-ului nu a mai fost niciodata la fel dupa aceasta melodie. Michael Jackson a fost primul care a creat un mini-musical, combinand cu foarte mare succes actoria si cantecul.

2. Black or White - Melodia, versurile si videoclipul au fost foarte controversate. Mai multe parti din videoclip au fost cenzurate din cauza violentei explicite. In momentul in care a fost lansata melodia, rasismul era "Inamicul public numarul 1".

3. Remember the time - Este o melodie care a facut furori in momentul in care a fost lansata.

4. Will you be there - Melodia a fost coloana sonora de la filmul "Free Willy".

5. Earth song - Filmat in Africa, videoclipul acestei melodii a impresionat pana la lacrimi mii de fani din intreaga lume.

6. Billie Jean - O noua melodie controversata, aupra careia s-au facut presupozitii ca povestea prezentata in videoclip il are ca personaj principal chiar pe Michael Jackson.

7. Bad - Atitudinea si stilul abordat in aceasta melodie i-au dus lui discul de platina.

8. Scream - Stilul exploziv, tonurile excentrice si colaborarea cu sora lui, Janet Jackson, a adus aceasta melodie pe primul locul in topurile muzicale din intreaga lume.

9. You are not alone - Aceasta melodie a impresionat pana la lacrimi mii de oameni din intreaga lume. In concertele sale, in momentul in care era interpretata aceasta melodie, toata sala era ridicata in picioare.

10. I just can't stop loving you - Chiar daca in momentul in care a lansat aceasta melodie, trecea prin momente foarte dificile, cantecul a avut un succes rasunator in intreaga lume!

Care dintre aceste melodii este favorita ta? Lasa mesajul tau mai jos!

Daca vrei sa-i lasi un mesaj de adio lui Michael Jackson, filmeaza-te si trimite-ne inregistrarea ta!

Sursa video-uri: Youtube

 

Sursa: Pro TV, Data publicarii: 29 August 2010
  • Michael Jackson
  • Michael Jackson
  • Michael Jackson
  • Michael Jackson
  • Michael Jackson
  • Michael Jackson
Citeste mai multe despre: Michael Jackson,
Ultimele stiri
 
 
 
© 2016 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed