Ads by INTERNET PROTV
ultimele stiri
«
»

Si-au surprins fiica de 2 ani spunandu-si singura rugaciunea, in dormitor. "Am fost impresionati sa vedem la cine s-a gandit"

sutton

Ritualul pe care il are inainte de culcare un copilas din Carolina de Sud va atinge multe inimi.

Duminica, Kathryn si Caleb Whitt, din Seneca, Carolina de Sud, au dus-o la culcare pe fiica lor, Sutton, in varsta de doi ani, in mare graba si au sarit peste rugaciunea pe care o spun seara, impreuna, relateaza CNN.

Cei doi soti au avut un motiv cat se poate de serios pentru aceasta "neglijenta". Duminica seara, echipa lor preferata de fotbal american a avut un meci important, pe care l-au urmarit la televizor.

"La un moment dat, am auzit sunete dinspre monitorul copilului. Cand mi-am dat seama despre ce era vorba, am inceput sa filmez ecranul monitorului cu telefonul mobil", spune Kathryn Whitt, care este educatoare.

Parintii au fost impresionati puternic cand si-au dat seama ca fiica lor de doar doi ani incepuse sa spuna singura rugaciunile.

In mod normal, fetita se grabeste sa-si spuna rugaciunile de seara, tot ritualul durand cam 20 de secunde. Dar in aceasta noapte ea a petrecut un pic mai mult timp. In inregistrarea video, se vede cum incearca sa-si aminteasca persoanele pentru care trebuie sa se roage. Iar Sutton mentioneaza pe toti cei importanti pentru ea, de la bunica, parintii si pana la Mos Craciun.

Kathryn Whitt a reusit sa filmeze doar ultima parte a rugaciunii fiicei sale, care, in total, a durat doua minute.

"Am fost surprinsa sa vad ca la varsta ei s-a gandit sa se roage pentru toate aceste persoane", a spus mama ei.

Sutton isi termina rugaciunile amintindu-i din nou pe parintii ei si pune punct cu un amin mare.

Videoclipul a fost postat pe Facebook si s-a raspandit foarte repede pe internet. Parintii sunt coplesiti de mesajele frumoase pe care le-au primit de la oameni necunoscuti. "Ne-au spus ca am ajuns la inimile lor", spun ei.

 

Sursa: CNN, Data publicarii: 27 Ianuarie 2016
  • sutton
  • sutton
Citeste mai multe despre: copil, rugaciuni, filmare,
Ultimele stiri
 
 
 
 
© 2017 Stirileprotv.ro. Toate drepturile rezervate. Termeni si conditii | Despre cookie-uri | Feed