Vocea Romaniei. Numele celor PATRU concurenti care vor merge in Marea Finala de pe 26 decembrie

×
Codul embed a fost copiat

Publicul a votat, antrenorii au decis. Cei mai buni opt concurenti de la "Vocea Romaniei" intra sambata, 21 decembrie, de la 20.30, la ProTV, in lupta pentru Marea Finala.

 Descarca aplicatia Vocea Romaniei si poti castiga un iPad Air!

ECHIPA LOREDANEI

- Loredana imparte voturile egal, 50-50

- MARIUS MARIN a primit 64% din voturi si va fi in finala!

Citește și
vocea romaniei
VOCEA ROMANIEI, a treia gala LIVE. Cine sunt concurentii calificati in semifinala
Mesaj către Zelenski: „OK, am reuşit. Acum du-te şi câştigă lupta”

Inainte de ultimul rezultat, Brenciu a facut pe Mos Craciun si a impartit cadouri colegilor sai din juriu. Moga a primit un radio vechi, Loredana o colectie de CD-uri cu romante. Smiley in schimb a primit o papusa. "Ea este perechea ta!" s-a amuzat teribil Brenciu, caruia Smiley i-a soptit "Ce bou esti!".

ECHIPA BRENCIU

- Si Brenciu imparte in mod egal procentele

- MIHAI CHITU primeste 67% din voturile publicului. Ana Maria Mirica paraseste concursul.

ECHIPA MOGA

- Moga acorda si el 50-50%

- SANZIANA primeste 63% din voturile publicului si merge in marea finala

ECHIPA SMILEY: 

- Smiley acorda 50-50% ambilor participanti. Astfel, verdictul va veni din votul fanilor

- ADRIAN NOUR primeste 67% din voturile publicului si merge in finala!

00:20 STOP VOT! In curand vom afla numele celor 4 finalisti.

23:45 START VOT! Jumatate din voturi vor veni de la fani, cealalta jumatate de la antrenori!

23:40 Marius Marin incheie seara cu "Everybody loves somebody, sometimes". 

Brenciu: "Ai o aparitie foarte placuta, dar mare atentie cu aceste melodii pentru ca trebuie sa spui mult cu un timbru precum cel al lui Dean Martin".

"Pentru ca e din Slobozia, sa se slobozeasca cu voturile pentru el" a incheiat Loredana apoteotic.

23:30 Mihai Chitu revine pe scena cu Delilah. Loredana l-a laudat ca a trecut la alt registru. Smiley spune ca e momentul preferat din tot ce a cantat Mihai Chitu pana acum!

23:20 Sanziana a trecut peste raceala, desi a cantat perfect chiar daca abia avea voce cu o saptamana inainte. "Georgia on my mind" este melodia aleasa pentru acest moment.

"Tu ai magie!" i-a spus Moga, care a recunoscut ca a uitat sa respire pentru cateva clipe.

23:10 Adrian Nour a povestit ca inca nu s-a obisnuit cu celebritatea. A fost chiar intimidat cand o doamna l-a rugat sa faca o poza cu fiica ei in metrou. "Sa stiti, eu cobor la Dristor" a glumit in stilul sau specific "Boemul de la Vocea Romaniei".

"The Blower's Daughter" e melodia care-l poate trimite pe Adrian in marea finala de la Vocea Romaniei.

23:00 Muneer s-a intors la ritmurile arabesti pe care se simte cel mai bine. Inainte sa intre pe scena, Muneer a recunoscut ca este extrem de fericit ca ales sa fie in echipa Loredanei.

Melodia interpretata de Muneer l-a epuizat total pe Brenciu care a dansat in permanenta.

22:40 Ana Maria Mirica canta pe melodia Andrei, "Vis de iarna". Mai mult decat atat, eleva lui Brenciu a reusit sa semene si fizic destul de mult cu Andra. 

"Mi-a placut ca, fata de cealalta piesa, m-am simtit mai linistit. Puteam sa pun capul langa brad si sa miros parfumul de cozonaci", a comentat Moga, dupa mai multe glume cu Brenciu si Loredana pe tema filmelor Hobbit si Razboiul Stelelor.

22:33 Jovana Milovanovic a tras in continuare in permanenta cu privirea catre antrenorul ei. Fara a-i mai face semne din ochi ca mai devreme, Jovana a cantat perfect pe melodia Leonei Lewis, "Bleeding Love". "Pentru fericirea lui Moga, votati-o pe Jovana", il inteapa Brenciu pe rivalul sau.

22:25 Claudia Iuga revine pentru cea de-a doua piesa a acestei seri. "Ai tignal, poti sa opresti masina si dupa ce trece de tine", ii spune Moga doamnei politist. "Esti foarte frumoasa in rosu si ai avut pasiune, ca de obicei", a laudat-o si Loredana. 

22:10 Urmeaza "Gerard Butler" de Romania! Pe melodia lui Tom Jones, dar cu aceeasi privire care aminteste de fostul iubit al Madalinei Ghenea, Marius Marin ne-a amintit toate lucrurile care nu sunt neobisnuite prin "Not unusual".

22:00 "La Betleem, colo-n jos" este melodia aleasa de Brenciu pentru Mihai Chitu. "O voce unica pe Pamant", asa cum l-a descris antrenorul sau, o afirmatie contestata insa de toti ceilalti membri ai juriului.

21:45 Sanziana reuseste sa surprinde pe toata lumea cu o piesa mult mai vesela fata de tot ce a cantat pana acum la "Vocea Romaniei". "Santa Claus is coming to town" a cantat ea, dar ii aduce oare Mosul si o calificare in marea finala?

La sfarsitul prestatiei ei apare in platou si Mos Craciun :)

21:35 Adrian Nour, de meserie "artist", vine cu un show complet in jurul melodiei "Joy to the world". Brenciu s-a ridicat sa-l aplaude in picioare. Loredana l-a felicitat pentru spectacol, iar Moga recunoaste ca i-a placut foarte mult. 

21:30 Muneer a cantat pentru prima data in limba romana la "Vocea Romaniei". Sania cu zurgalai, pe tonul oriental al lui Muneer, a ridicat publicul in picioare! Loredana a promis inainte sa inceapa ca "toti vor fi socati cand il vor asculta".

Brenciu nu si-a gasit cuvintele: "a fost o prestatie exotica!".  "Esti roman, mai Muneere, mai!" a exclamat si Loredana.

21:10 Ana Maria Mirica intra pe scena pe ritmuri de Sinatra. "New York, New York" este melodia cu care Brenciu vrea sa o trimita in finala. "Foarte buna alegerea, dar previzibila" a comentat Smiley. "Imi place volumul din vocea ta", i-a spus si Moga. "Esti perfecta pentru cabaret si musical, ai personalitate si niste picioare foarte frumoase", a laudat-o si Loredana.

21:00 "Hai sa vorbim despre concurentele lui Smiley care pleaca noaptea din apartamentul lui. Jovana nu stie in ce s-a bagat", spune Moga, "banuit" de colegi ca ar avea o relatie cu eleva sa.

Jovana Milovanovic canta impecabil, cu privirea spre Moga caruia ii face si un semn discret din ochi.

20:50 Claudia Iuga intra prima in concurs cu melodia "Iarna" a Nicolei. Intre jurati se naste un dialog legat de cat timp liber ar avea Claudia pentru concerte, in conditiile in care tine foarte mult la meseria ei din Politie. Loredena numeste momentul ei unul "luminos". Moga crede ca ii va intrista pe colegi daca se va iesi din politie pentru a canta. "Chiar daca o sectie va plange dupa tine, o tara intreaga se va bucura ca ne vei canta" vine replica lui Smiley.

20:38: Ca de obicei, toate privirile sunt atrase de Nicoleta Luciu care apare intr-o rochie extrem de decoltata.

UPDATE 20:30. A inceput semifinala de Vocea Romaniei! Loredana canta melodia "Lumea Ta" alaturi de Carla's Dream. Artistul din Republica Moldova e pentru prima data la televizor, iar in trecut a mai colaborat cu Inna la piesa P.O.H.U.I.

Moga ataca semifinala pentru prima data alaturi de doua concurente: Sanziana Norina Niculae, preferata publicului in editiile trecuta, si Jovana Milovanovic, roscata cu ochi albastri si voce de vis, care a fost salvata de antrenor de la eliminare.

In echipa lui Brenciu, lupta se va da intre Mihai Chitu, tanarul care face fetele sa suspine in fiecare editie cu vocea lui si preferatul publicului in utlimele doua editii, si Ana Maria Mirica, "femeia puternica si determinata" care vrea sa ias ainvingatoare din competitia vocilor.

Loredana mizeaza pe Marius Marin, rasfatatul publicului care uimeste de fiecare data cu asemanarea sa cu Gerard Butler si Muneer Al Obeidli, o prezenta exotica si cu voce "nisipoasa", pe care l-a salvat Lori in al treilea live.

Smiley ataca si el competitia cu doi concurenti puternici: simpatica politista Claudia Iuga, clasata pe primul loc in preferintele publicului saptamana trecuta si artistul Adrian Nour, care a impresionat pana acum cu abilitatea sa de a imbina actoria si muzica pentru a face show pe scena de la Vocea Romaniei.

Cine vor fi cei patru concurenti care vor reusi sa convinga publicul ca merita sa ajunga in Marea Finala vedeti sambata, de la 20.30, la ProTV, in semifinala "Vocea Romaniei"!

 

Articol recomandat de sport.ro
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Luptător MMA, suspendat pe viață și bătut de fani, după ce a atacat o fată de ring | VIDEO
Citește și...
Ce-si doreste cel mai mult Nicoleta Luciu de Craciun. Si-a pus o dorinta pe vagonul tras de Valahu
Ce-si doreste cel mai mult Nicoleta Luciu de Craciun. Si-a pus o dorinta pe vagonul tras de Valahu

Nicoleta Luciu a lasat caldura de la Vocea Romaniei si a venit sa-l incurajeze pe vechiul ei prieten Radu Valahu care a tras un vagon la Gara de Nord.

VOCEA ROMANIEI, a treia gala LIVE. Cine sunt concurentii calificati in semifinala
VOCEA ROMANIEI, a treia gala LIVE. Cine sunt concurentii calificati in semifinala

A treia seara LIVE la Vocea Romaniei s-a incheiat dupa ore de muzica superba cu lacrimi de fericire, dar si de tristete.

Sambata, la Vocea Romaniei, voteaza intr-un nou show LIVE cine prinde semifinala
Sambata, la Vocea Romaniei, voteaza intr-un nou show LIVE cine prinde semifinala

 Show-urile LIVE continua la Vocea Romaniei sambata, 14 decembrie, de la 20:30, cand ultimii patru concurenti ramasi fiecare echipa vor incerca sa ajunga la inimile telespectatorilor pentru un loc in semifinala competitiei.

Recomandări
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia
România, dată în judecată la Viena. Olandezii de la Damen cer rezilierea contractului pentru șantierul naval din Mangalia

Damen a dat România în judecată la Curtea Internaţională de Arbitraj de la Viena, cerând rezilierea acordului de asociere încheiat în 2018, prin care statul român a devenit acţionar majoritar (51%) al companiei Damen Shipyards Mangalia SA.

Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică
Senatul SUA a aprobat mult așteptatul ajutor pentru Ucraina. Va primi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică

Statele Unite au adoptat marţi un uriaş pachet de asistenţă militară şi economică pentru Ucraina, rezultatul lunilor de negocieri extrem de tensionate şi laborioase din Congres.

Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă
Avarie puternică la CET Bucureşti Vest și la CET Grozăveşti. Mii de blocuri din București au rămas fără apă caldă

ELCEN a anunţat, miercuri,  o avarie majoră la reţeaua de termoficare operată de Termoenergetica, CET Bucureşti Vest fiind indisponibilizată, iar CET Grozăveşti neputând fi pornită.