De la Moni de Bacau, stapana la Izvorani. Dupa 5 ani ii spune adio lui Iri

×
Codul embed a fost copiat

Au fost cel mai mediatizat cuplu monden din Romania. Ea are 24 de ani, el 53, iar divortul le desparte averile, dar si fetita de patru ani.

Prin 2004-2005, micuta Monica Gabor era mai mult sau mai putin linistita la Bacau. Era in pragul majoratului, mergea cu autobuzul si nici nu visa ca, mai tarziu, va schimba soferii ca pe sosete. Norocul a dat brusc peste ea sub forma unui domn bine facut la portofel, deja un pic grizonat si dornic de iubire si progenituri. Si, desi se spune ca, de obicei, femeia e cea care il modeleaza pe barbatul din viata ei, de data aceasta a fost exact invers. Irinel Columbeanu, mare iubitor de frumos, s-a pus pe modelat fata. A dus-o la Milano, la cumparaturi, prin magazine pe unde n-ar fi visat vreodata ca va ajunge, i-a aranjat sedintele de estetizare si infrumusetare. A bronzat-o pe plaje exclusiviste si a scolit-o prin restaurante (unde nimeni n-ar fi trebuit sa ii pozeze prin gaura cheii in momentele de intimitate). Totul s-a desfasurat sub ochii unei intregi natiuni, caci ar fi fost pacat sa nu asistam la o asa emancipare. Monica si-a facut propria emisiune TV, un reality-show, in care cativa cameramani o urmareau peste tot. Pe unde se considera ca face bine la imagine, bineinteles. Si, de unde pana la Irinel mai nimeni nu o invita la vreo prezentare de moda, ce sa mai vorbim de evenimente mondene, micuta a crescut cat altii in 10 ani si a devenit "mireasa" preferata a creatorilor autohtoni. Cam in acea perioada, Moni l-a cunoscut si pe Catalin Botezatu, un nume care va reveni obsesiv de-a lungul carierei sale, dar si in viata personala.

In 2006, fericita, Monica l-a luat de barbat pe Irinel, cu tot cu casa de la Izvorani, masinile de sute de mii de euro si in ciuda centimetrilor in minus. Din nou am urmarit totul cu sufletul la gura. Am fost martori la alegerea hainelor, a invitatiilor de nunta, a felurilor de mancare si a florilor pe care s-au cheltuit averi. "Nunta secolului", cum au numit-o ziarele, a fost prilej de mare nebunie mondena, cu invitati din lumea celor cu bani si faima, cu ceremonii pe marginea lacului si artificii de fericire. Si, asa cum ii sta bine unei telenovele cu surprize, exact la miezul noptii, Moni i-a aratat sotului testul de sarcina pozitiv.

Viata si-a urmat cursul pe micile ecrane, cu o Monica din ce in ce mai avida de imagine. Pasul decisiv l-a facut insa cand a nascut-o pe micuta Irina. In ianuarie 2007, mostenitoarea Columbeanu si-a facut aparitia in lumea agitata a mamicii. Gatita dupa ultima moda, fetita a fost botezata si ea la TV, imbracata cu chilotei de firma, ca sa nu i se incalce dreptul la pudoare. Cadourile au fost pe masura, de la ponei, la diamante de 20.000 de euro si masini scumpe.

Monicai a inceput sa ii placa viata pe care o ducea, mereu in atentia ziarelor. Acum, dupa atatia ani, recunoaste ca toata tevatura din tabloide, cu stiri mai mult sau mai putin adevarate a ajutat-o sa obtina mai usor contracte si sa castige bani. A inceput sa fie invitata de seama pe la emisiunile TV si nu a facut niciun secret din faptul ca trebuie platita ca sa vina. A incercat chiar si putin de politica, dar a fugit apoi repede de asocierea imaginii cu cea a lui Nati Meir.

Citește și
Monica Columbeanu
EXCLUSIV! Monica Columbeanu, cam nervoasa: Iri ma calmeaza
Momentul în care judecătoarea Ancuţa Popoviciu îl strigă pe Sebastian, ucis la 2 Mai de Vlad Pascu: „A decedat o victimă? Vă rog să nu vorbiți” | AUDIO

Incet-incet, insa, parca viata de familie incepea sa scartaie. Irinel isi facea rar aparitia in fata camerelor, cei doi nici macar nu mai apareau impreuna prin cluburi, asa cum le placea inainte. Ca sa suplineasca probabil lipsa sotului, Monica si-a angajat... soferi, din ce in ce mai aratosi, mai interesanti pentru presa, care a inceput din nou sa carcoteasca. Parca doritoare sa le dea apa la moara, Moni il lua cu ea pe oriunde pe Ricky, adica pe Voicu Panzaru, un domn inaltut si dragut. Ea ii spunea "mobila" si nu ezita sa ii jigneasca inteligenta peste tot pe unde mergeau. Cam in acceasi perioada, Irinel era centrul atentiei unei blonde pe care nimeni nu a retinut cum o chema. Se stie doar ca, potrivit declaratiilor ei, milionarul avea un fel de obsesie pentru subsuoara dansei, loc in care o saruta cu foc, intre doua discutii inteligente. Dupa cateva emisiuni TV, in care domnisoara si-a aratat nurii, subiectul a fost repede dat uitarii.

Despartirea lui Moni de Ricky a venit brusc, iar soferul a lasat-o pe "scorpia de la Izvorani" pentru Catalin Botezatu. Acum, se pare ca numai soferul a lasat-o pe Moni, pentru ca ea ii tot trimitea SMS-uri. Relatia triunghiului, mai mult sau mai putin profesional, in care si-a facut aparitia si tunata Bianca Dragusanu, e mult prea complicata pentru niste bieti oameni obisnuiti. Probabil ca nu vom stii niciodata daca Moni l-a iubit pe Ricky, Ricky pe Bote, Bote pe Bianca sau cine stie, poate fetele ar face un cuplu reusit!

In urma cu ceva luni, Moni, care nu implinise inca 23 de ani, spunea ca Irinel are voie sa fie cu fete straine, pe care sa le aduca si la Izvorani. Poate asa se explica plecarea de la resedinta oficiala atat a micutei Irina, cat si chiar a Monicai. Si, daca el putea sa se distreze prin Romania, ea de ce nu ar fi putut prin Anglia? Asa ca Moni si-a luat prietena cea mai buna de-o toarta si au inceput sa se simta bine prin Londra, cu paparazzii autohtoni prin preajma, ca altfel cum mai apareau tot felul de domni stilati de origine anglofila prin tabloidele de Dambovita. Ba ca un tinerel s-a sarutat cu ea, ba ca un matur a imbratisat-o in timp ce ii punea haina pe umeri, pana la urma n-am prea inteles ce-a fost pe-acolo. Sigur e ca, la revenirea in tara, Moni ne-a dat palpitatii cu vestea ca s-ar putea sa fie insarcinata. Ceea ce s-a dovedit doar un balon de sapun, pentru ca pana acum ar fi trebuit sa nasca.

Tot pe cale de consecinta, Monica a pus piciorul in prag si a zis ca nu mai apare la TV fara bani. Ca de ce sa mai intre lumea cu picioarele in viata ei fara 3.000-3.500 de euro.

Dupa episodul "Jacuzzi", in care Irinel s-a balacit cu doua foste obisnuite ale filmarilor sexy, Monica a decis ca e vremea sa se mai gandeasca si la ea. Cu cateva luni inainte plecase in America si se intorcea numai ca sa mai prezinte moda sau sa mai puna mana pe ceva banuti din vreun contract de publicitate. A fost momentul in care toata presa de scandal a inceput presiunea asupra Monicai. Iar presiunea atator zile, saptamani si luni de agitatie s-a concretizat spre final de februarie cu un divort.

Articol recomandat de sport.ro
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Sportivul care și-a ucis iubita, prima apariție după ce a fost eliberat! Cum arată Oscar Pistorius după 9 ani de închisoare
Citește și...
EXCLUSIV! Monica Columbeanu: Piele si os? Eu mananc portii uriase de paste
EXCLUSIV! Monica Columbeanu: Piele si os? Eu mananc portii uriase de paste

Moni a dat L.A.-ul pe Bucuresti si vremea frumoasa pe ploaia mioritica. Zice ca nu intelege ce le-a venit tabloidelor si ca ea mananca de rupe.

EXCLUSIV! Monica Columbeanu, cam nervoasa: Iri ma calmeaza
EXCLUSIV! Monica Columbeanu, cam nervoasa: Iri ma calmeaza

Ati fi crezut ca si Moni e si ea suflet de om si ca se enerveaza cand ziarele scriu minciuni despre ea? Ei bine, norocul "scorpiei de la Izvorani" e ca il are alaturi pe Iri.

Recomandări
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață
Cum a întâmpinat-o Ion Iliescu pe prima procuroare care cercetează Mineriada din 1990. Riscă închisoare pe viață

Fostul președinte Ion Iliescu este oficial suspect în dosarul Mineriadei din 13-15 iunie '90 pentru infracțiuni contra umanității.  

Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom
Ciolacu, despre surparea din Slănic: „Ce vreți să fac? Să știu unde s-au făcut drumurile peste mine?”. Reacția Salrom

La Slănic, în Prahova, craterul din centrul orașului s-a adâncit cu 20 de centimetri și nimeni nu poate spune dacă surparea se va opri.

Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă
Piața imobiliară începe să își revină, dar vânzătorii nu mai negociază atât de mult. Unii caută și un an locuința perfectă

După o perioadă în care mulți au amânat achizițiile mari cum ar fi cumpărarea unei locuințe noi, cererea pe piața imobiliară începe să își revină.