A spart 10 milioane de lire sterline in 8 ani. Acum e din nou...gunoier

Ultimul update: Miercuri 25 Iulie 2012 00:52
Data publicarii: Duminica 30 Mai 2010 00:00
Categorie: Entertainment
Michael Caroll

Un gunoier englez a castigat 10 milioane de lire la loterie. In opt ani de zile a facut praf averea pe droguri, prostituate, bautura si jocuri de noroc. Acum e gunoier din nou si spune ca ii place la nebunie.

Michael Carroll s-a proclamat regele tomberoanelor dupa ce in 2002 reusise sa castige 9,7 milioane de lire sterline la loterie. A urmat o perioada de belsug, in care a facut abuz de absolut orice a vrut.

Banii au inceput sa dispara in petreceri care nu se mai terminau. Apoi, au venit drogurile. In 2003, englezul cumpara cocaina de 2.000 de lire zilnic. Cand a fost parasit de sotie, Michael a devenit clientul preferat al prostituatelor si se lauda ca a avut peste 2.000 de femei in pat.

Apoi a urmat obsesia lui pentru aur: a investit mai mult de un milion de lire in bijuterii facute la comanda. Plus un milion pierdut la cursele de cai si de caini, ca un alt milion sa mearga direct la echipa lui preferata de fotbal: Rangers. Nu mai putin de 400.000 de lire s-au dus pe masini de lux.

Acum, banii s-au dus iar englezul traieste din alocatia de stat pentru persoane care isi cauta un loc de munca: 42 de lire pe saptamana. El ar vrea sa redevina gunoier si sa primeasca salariul vechi, de 200 de lire sterline pe saptamana.

Abia astept sa redevin gunoier. Traiesc mai bine din 42 de lire decat dintr-un milion. Era plin de vulturi in jurul meu, oameni care abia asteptau sa ma stoarca de bani. E gata petrecerea, inapoi la viata de zi cu zi. Ma bucur ca s-a terminat”, a spus gunoierul.

Michael Caroll Seymour Hersh, jurnalist castigator al premiului Pulitzer

Sursa: Daily Mail

Pretty Woman exista!Dar n-a vrut sa renunte la prostitutie pentru milionar

Pretty Woman exista!Dar n-a vrut sa renunte la prostitutie pentru milionar

Louise Linton

Soția secretarului trezoreriei americane, scandal pe Instagram

Secretul unei căsnicii longevive, dezvăluit de o femeie căsătorită de 77 de ani cu bărbatul care a cucerit-o

Hackerii au furat poze nud cu Miley Cyrus si Kristen Stewart

beyonce, jay z, casa, credit

Miliardarii Jay-Z şi Beyonce au făcut credit, ca oamenii de rând, ca să-şi ia o casă în Los Angeles

Mark Wahlberg, cel mai bine plătit actor de la Hollywood, din ultimul an

"Ţară Moartă", filmul regizorului Radu Jude, a avut avanpremieră la Bucureşti