A spart 10 milioane de lire sterline in 8 ani. Acum e din nou...gunoier

Ultima actualizare: 25-07-2012 00:52
Michael Caroll

Un gunoier englez a castigat 10 milioane de lire la loterie. In opt ani de zile a facut praf averea pe droguri, prostituate, bautura si jocuri de noroc. Acum e gunoier din nou si spune ca ii place la nebunie.

Michael Carroll s-a proclamat regele tomberoanelor dupa ce in 2002 reusise sa castige 9,7 milioane de lire sterline la loterie. A urmat o perioada de belsug, in care a facut abuz de absolut orice a vrut.

Banii au inceput sa dispara in petreceri care nu se mai terminau. Apoi, au venit drogurile. In 2003, englezul cumpara cocaina de 2.000 de lire zilnic. Cand a fost parasit de sotie, Michael a devenit clientul preferat al prostituatelor si se lauda ca a avut peste 2.000 de femei in pat.

Apoi a urmat obsesia lui pentru aur: a investit mai mult de un milion de lire in bijuterii facute la comanda. Plus un milion pierdut la cursele de cai si de caini, ca un alt milion sa mearga direct la echipa lui preferata de fotbal: Rangers. Nu mai putin de 400.000 de lire s-au dus pe masini de lux.

Acum, banii s-au dus iar englezul traieste din alocatia de stat pentru persoane care isi cauta un loc de munca: 42 de lire pe saptamana. El ar vrea sa redevina gunoier si sa primeasca salariul vechi, de 200 de lire sterline pe saptamana.

Abia astept sa redevin gunoier. Traiesc mai bine din 42 de lire decat dintr-un milion. Era plin de vulturi in jurul meu, oameni care abia asteptau sa ma stoarca de bani. E gata petrecerea, inapoi la viata de zi cu zi. Ma bucur ca s-a terminat”, a spus gunoierul.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO