Afla aici care sunt defectele zodiilor!

Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 15:02
Data publicarii: Marti 03 Martie 2009 00:00
Categorie: Horoscop

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezbatut o problema importanta pentru toti pasionatii de astrologie: defectele zodiilor si cum pot fi ele "indulcite".

Defectele zodiilor

Berbec

Aceste defecte sunt date de trasaturile negative ale planetei directoare a zodiei respective sau apar in urma combinatiilor tensionate dintre planetele din astrograma. Berbecul este impulsiv, violent, agresiv. Berbecul in loc sa deschida usa, o daramana cu coarnele si apoi vede daca era deschisa. Berbecul este deschizatorul de drumuri, iar pentru acest lucru are pretentia sa fie elogiat.

Taur

Afla ce inseamna 11!

Cei nascuti in zodia Taur sunt foarte priceputi, insa au si foarte multe defecte care reies din aceste calitati. Un defect nerezolvat la timp ne transforma in persoane imposibile. Taurul este lenes, gurmand, este o persoana comoda care doar culege roadele celorlalti. Este pasnic, stie sa munceasca, insa este genul de efort nu zilnic, sustinut, ci mult de-o-data. Taurul ascunde un om banal pe dinauntru, insa aceasta banalitate este data de planeta sub care se afla.

Gemeni

Gemenii il au pe Mercur ca patron si din aceasta cauza sunt superficiali, vorbesc foarte mult si nu de fiecare data bine. Sunt mincinosi si ascund anumite lucruri. Pot corecta toate aceste defecte daca sunt atenti la comunicare. Acumuleaza foarte multe cunostiinte si din dorinta de a epata toarna cuiva aceste informatii.

Rac

Racul este prea suspicios, insa pentru el familia este sfanta. Este foarte retras, frustrat, nu vrea sa lupte pentru putere pentru ca ii este frica de esec. Sunt extrem de sentimentali.

Leu

Toate defectele provin din calitati. Leul este dominator, impunator si foarte orgolios. Este dornic sa isi afirme in exces puterea si este singura zodie care spune lucrurior pe nume, foarte transant. Este foarte agresiv, insa aplica o unitate de masura (intr-un caz foloseste o unitate de masura, intr-un alt caz alta unitate de masura). Este gelos si ii place sa se impuna cu orice pret.

Fecioara

Este chivernisita si site exact ce sa faca cu banii, insa daca aceste trasaturi sunt exacerbate se transforma in zgarcenie; mai mult este si cicalitoare si chitibusara.

Balanta

Balantele lupta pentru echilibru, insa sunt si foarte nehotarate. Se mai spune ca nu este constanta si este lipsita de energie.

Scorpion

Este ranchiunos si razbunator, nu poate sa uite greselile celorlalti. Traieste in trecut. El descarca din venin si trebuie neaparat sa sanctioneze persoana care i-a gresit.

Sagetator

Poate sa fie prea gurmand si mancacios. Sagetatorul gafeaza de foarte multe ori.

Capricorn

Este zodia tocilarilor! Sunt foarte grijulii in privinta zilei de maine, prevazatori si nu le place sa ramana in aer.

Varsator

Varsatorul are ca si defect faptul ca este foarte preocupat de umanitarismul global caracteristic zodiei, insa nu este in stare sa faca nimic fata de colegul lui.

Pesti

Pestii au trei planete guvernante. Sunt in acelasi timo in toate felurile. Sunt invadati de toate vibratiile in acelasi timp si PESTII TRADEAZA.

Afla aici cum te influenteaza zodia Pestilor! (I)

Afla aici cum te influenteaza zodia Pestilor! (I)

Horoscop

Horoscop 17 octombrie 2017. Zodia care are discuții aprinse cu partenerul de cuplu

Horoscop 16 octombrie 2017. Scorpionii să nu rateze o șansă care vine o dată la 12 ani

Horoscop 15 octombrie 2017. Balanţele îşi oficializează povestea de iubire

Horoscop prezentat de Neti Sandu. Azi, cei născuţi în această zodie sunt mai fericiţi că niciodată

Horoscop 13 octombrie 2017: Zodia care va avea o ofertă profitabilă de muncă

Horoscop 12 octombrie 2017. Zodia care aștepta această veste: va primi bonusuri

horoscop

Horoscop 11 octombrie 2017: Zodia care va întâmpina probleme în relația cu șefii

Horoscop 10 octombrie 2017. Zodia care e pe cale să se căsătorească

Horoscop 9 octombrie 2017. Zodia care va obține bani sau o proprietate

Horoscop 8 octombrie 2017. Zodia care are mari șanse să se căsătorească

Horoscop 7 octombrie 2017. Zodia care își va întâlni marea dragoste

Horoscop 6 octombrie 2017. Peștii și Vărsătorii au șanse să primească bani