Vezi ce-ti rezerva astrele de 1 Martie!

×
Codul embed a fost copiat

Azi e 1 Martie, ziua in care ar trebui sa pasim cu dreptul pe taramul primaverii. Aveti grija, insa, sa nu va-npiedicati de cojoacele Babei Dochia!


PESTI

Sunteti mult mai plini de viata si o sa-i luati pe ai vostri sa iesiti pe-acolo pe unde ati mai ajuns din lipsa de timp si probabil de bani. Acum, insa, le-aveti pe toate! Va cauta cineva cu insistenta si o sa reusiti sa va faceti un pic de timp sa stati de vorba, sa va plimbati, sa luati masa impreuna.

BERBEC

O sa va faceti drum pe la toate cunostintele care v-au lansat invitatia. E zi de sarbatoare si micile surprize vor fi la tot pasul. E de luat pulsul societatii. Sunt ceva evenimente prin trag si trebuie sa faceti si voi act de prezenta.
 

Citește și
60246643
Horoscopul zilei de 27 februarie
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

TAUR

Se petrec tot felul de evenimente: mai o nunta, mai un botez, o aniversare si treceti si voi pe-acolo cu o floare. Sau poate cu... un martisor, ca e o zi deosebita, stiti doar. O sa se vada cui ii pasa de voi, cine are chef de plimbare, de mers la film, pentru ca or sa sune acum, daca n-ati stabilit deja cu cine iesiti.


GEMENI

Ati putea da o fuga pe la prietenii sau pe la rudele de prin alte orase ca sa felicitati pe cineva sau pur si simplu va e dor si n-aveti nevoie de niciun alt motiv. E in trecere prin oras un vechi prieten si tineti cu tot dinadinsul sa va dati intalnire, sa aflati ce s-a mai petrecut de cand nu v-ati mai vazut.

RAC

Trebuie dat un telefon de confirmare sa le spuneti celor care v-au chemat in vizita sau la o ceremonie daca ajungeti sau nu. Asta ca sa nu-i incurcati. Si stiti bine ca le-ar face placere sa va-ntalniti. Ati tot amanat mersul la spital la un priten sau la o ruda si azi v-ati decis - ii cumparati ceva de mancare si va duceti.

LEU

Chiar daca ati primit multe invitatii, o sa puteti trece pe la fiecare persoana sa schimbati doua vorbe si sa mergeti mai departe sa-i bifati pe toti cei carora le-ati lipsit. Intr-un cadru festiv, undeva, o sa primiti ceva in dar si o sa va ia prin surprindere gestul ca nu-i credeati in stare pe-acei oameni de astfel de gesturi.

FECIOARA

O sa dedicati mare parte din zi daca nu chiar toata ziua familiei. Poate se-aduna toti membri familiei la masa de duminica si nimic altceva nu va poate face mai fericiti. E cineva care vrea sa va cunoasca, poate fi viitorul socru sau nasii care or sa va cunune, daca nu sunteti casatoriti, iara daca sunteti, atunci e altcineva.

BALANTA

Sufleteste ar trebui sa fie bine de tot, pentru ca oamenii dragi va raspund cu aceeasi masura, nu va neglijeaza, nu va lasa la greu. Mare lucru! V-adunati prietenii si va duceti intr-un club, sa va distrati sau la un spectacol de dragul cuiva.

SCORPION

O sa va mai ocupati si de voi, sa mai faceti si altceva decat treburi gospodaresti, sa va incarcati de energie pozitiva de la cineva,... din ceva. Desi nu era in program o sa sune cineva care macar o ora vrea sa-i acordati pe ziua de azi, sa va ofere o floare sau sa va dea o veste buna.
 

SAGETATOR

Ar fi ceva sa va dea un datornic banii inapoi sau sa rezerve un prieten o masa in oras si pe voi sa nu va coste nimic. Ceva dragut tot o sa fie. O sa treaca o prietena pe la voi. In functie de timpul vostru disponibil si o sa aflati raspuns la o serie de intrebari pe care vi le puneti.
 

CAPRICORN

Va cauta acea persoana de care va e dor si poate va faceti chiar un program comun si o sa va dati mai bine seama daca exista compatibilitate intre voi. Simtiti lipsa unor rude apropiate drept care le sunati si vedeti daca pot veni la voi sau va duceti voi in vizita.
 

VARSATOR

Poate faceti o tratatie la voi acasa, asta in cazul in care nu trebuie sa va duceti voi musai undeva ca o fi vreo nunta, ziua cuiva de nastere. Vedeti cum va organizati! O sa va reuseasca initiativa de a face o petrecere surpriza sau doar o surpriza cuiva care merita toata atentia din partea voastra. 

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Horoscopul zilei de 28 februarie
Horoscopul zilei de 28 februarie

Ce iti rezerva astrele in prima zi de week-end? Unii se pregatesc sa dea o tura prin magazine, altii de petrecere. Afla detalii de la Neti Sandu.

Horoscopul zilei de 27 februarie
Horoscopul zilei de 27 februarie

Afla ce surprize ti-au pregatit astrele numai de la Neti Sandu.

Horoscopul zilei de 26 februarie
Horoscopul zilei de 26 februarie

Afla ce ti-au pregatit astrele pentru 26 februarie de la Neti Sandu!

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.