Afla aici care sunt defectele zodiilor!

Ultimul update: Marti 30 Octombrie 2012 15:02
Data publicarii: Marti 03 Martie 2009 00:00
Categorie: Horoscop

Neti Sandu si Elena Lasconi au dezbatut o problema importanta pentru toti pasionatii de astrologie: defectele zodiilor si cum pot fi ele "indulcite".

Defectele zodiilor

Berbec

Aceste defecte sunt date de trasaturile negative ale planetei directoare a zodiei respective sau apar in urma combinatiilor tensionate dintre planetele din astrograma. Berbecul este impulsiv, violent, agresiv. Berbecul in loc sa deschida usa, o daramana cu coarnele si apoi vede daca era deschisa. Berbecul este deschizatorul de drumuri, iar pentru acest lucru are pretentia sa fie elogiat.

Taur

Afla ce inseamna 11!

Cei nascuti in zodia Taur sunt foarte priceputi, insa au si foarte multe defecte care reies din aceste calitati. Un defect nerezolvat la timp ne transforma in persoane imposibile. Taurul este lenes, gurmand, este o persoana comoda care doar culege roadele celorlalti. Este pasnic, stie sa munceasca, insa este genul de efort nu zilnic, sustinut, ci mult de-o-data. Taurul ascunde un om banal pe dinauntru, insa aceasta banalitate este data de planeta sub care se afla.

Gemeni

Gemenii il au pe Mercur ca patron si din aceasta cauza sunt superficiali, vorbesc foarte mult si nu de fiecare data bine. Sunt mincinosi si ascund anumite lucruri. Pot corecta toate aceste defecte daca sunt atenti la comunicare. Acumuleaza foarte multe cunostiinte si din dorinta de a epata toarna cuiva aceste informatii.

Rac

Racul este prea suspicios, insa pentru el familia este sfanta. Este foarte retras, frustrat, nu vrea sa lupte pentru putere pentru ca ii este frica de esec. Sunt extrem de sentimentali.

Leu

Toate defectele provin din calitati. Leul este dominator, impunator si foarte orgolios. Este dornic sa isi afirme in exces puterea si este singura zodie care spune lucrurior pe nume, foarte transant. Este foarte agresiv, insa aplica o unitate de masura (intr-un caz foloseste o unitate de masura, intr-un alt caz alta unitate de masura). Este gelos si ii place sa se impuna cu orice pret.

Fecioara

Este chivernisita si site exact ce sa faca cu banii, insa daca aceste trasaturi sunt exacerbate se transforma in zgarcenie; mai mult este si cicalitoare si chitibusara.

Balanta

Balantele lupta pentru echilibru, insa sunt si foarte nehotarate. Se mai spune ca nu este constanta si este lipsita de energie.

Scorpion

Este ranchiunos si razbunator, nu poate sa uite greselile celorlalti. Traieste in trecut. El descarca din venin si trebuie neaparat sa sanctioneze persoana care i-a gresit.

Sagetator

Poate sa fie prea gurmand si mancacios. Sagetatorul gafeaza de foarte multe ori.

Capricorn

Este zodia tocilarilor! Sunt foarte grijulii in privinta zilei de maine, prevazatori si nu le place sa ramana in aer.

Varsator

Varsatorul are ca si defect faptul ca este foarte preocupat de umanitarismul global caracteristic zodiei, insa nu este in stare sa faca nimic fata de colegul lui.

Pesti

Pestii au trei planete guvernante. Sunt in acelasi timo in toate felurile. Sunt invadati de toate vibratiile in acelasi timp si PESTII TRADEAZA.

Afla aici cum te influenteaza zodia Pestilor! (I)

Afla aici cum te influenteaza zodia Pestilor! (I)

Horoscop

Horoscop 24 aprilie 2018. Scorpionii au șansa să-și refacă relațiile, căsniciile

Horoscop 23 aprilie 2018. Zi bună în afaceri pentru balanțe. E timpul să cereți o primă

Horoscop 22 aprilie 2018. Zodia care își va întâlni sufletul pereche

Horoscop 21 aprilie 2018. Zodia afectată de pierderi de bani semnificative

Horoscop 20 aprilie 2018. Zodia care s-ar putea muta într-o casă nouă

Horoscop 19 aprilie 2018. Zodia care va recupera o sumă de bani

Horoscop

Horoscop 18 aprilie 2018. Zodia care va avansa în carieră

Horoscop 17 aprilie 2018. Zodia care va primi o mărire de salariu

Horoscop 16 aprilie 2018. Zodia care trebuie să aibă grijă la bani

Horoscop 15 aprilie 2018. Zodia care își reface viața sentimentală

Horoscop 14 aprilie 2018. Zodia care va primi un cadou

Horoscop 13 aprilie 2018. Gemenii se confruntă cu probleme de sănătate