LG Optimus G se va lansa in Romania. Telefonul care stie sa transmita imaginile direct pe televizor

×
Codul embed a fost copiat

LG Optimus G este un telefon care probabil ca va face furori, in primul rand pentru ca are un design minimalist, pe care il cauta toata lumea, iar in al doilea rand pentru ca este dotat cu un procesor si o camera foto/video pe masura.

LG Optimus G a fost prezentat la targul de la Barcelona, Mobile World Congress 2013, de unde wwww.stirileprotv.ro transmite LIVE pe toata durata evenimentului.

LG Optimus G ruleaza Android Jelly Bean pe un ecran de 4,7 inch de tip True HD IPS+, ceea ce inseamna ca negrul va fi "foarte" negru, culorile vor fi deosebite, iar luminozitatea va multumi pe toata lumea. Procesorul este unul quad-core, de 1,5 GHz SnapDragon S4 Pro, ceea ce nu inseamna ca nu se misca repede. George Buhnici s-a convins ca "efectiv zbarnaie", pentru ca nu are un ecran exagerat de mare Full HD, ci doar HD, iar procesorul poate sa transporte Androidul Jelly Bean fara niciun fel de probleme, adica fara sa-l "agate".

LG Optimus G este un telefon usor de tinut in mana, placut la atingere. El vine dotat cu 2 GB de Ram si o baterie de 2140 mA si reseteaza usor standardele in materie de fotografie, pentru ca are o camera capabila de 13 megapixeli. Stocarea este generoasa, de 32 GB, ceea ce ar trebui sa fie suficient pentru o utilizare obisnuita, iar daca nu ... oricine poate folosi stocarea "in cloud".

Alte avantaje ale telefonului LG Optimus G: capacitatea de a rula imagini direct pe un televizor si programul special de economisire a duratei de viata a bateriei. Nu in ultimul rand, acest telefon nu are butoane fixe in partea de jos, acestea apar in momentul atingerii ecranului, iar butonul de "intoarcere" a fost mutat in partea stanga.

Camera foto are focus manual, dar si automat, si poate fi actionata si prin comenzi vocale. De asemenea, se adapteaza repede la lumina, datorita tehnologiei HDR.

Citește și
LG Optimus G
Cea mai noua versiune a LG Optimus G ajunge si in Romania. Ce aduce in plus varianta imbunatatita
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

Cele mai importante caracteristici tehnice ale telefonului LG Optimus G

Noua versiune imbunatatita a LG Optimus G depaseste orice limita datorita inovativelor “functii simultane”prin noua generatie de quad core

Snapdragon S4 Pro Processor
Cel mai nou si performant quad-core Snapdragon S4 Pro Processor de la Qualcomm face posibila rularea rapida a mai multor aplicatii simultan printr-un afisaj la rezolutie inalta. Este cu 30% mai rapid fata de un quad-core normal. Are capacitatea sa duca la limita superioara cele mai recente si intense jocuri grafice.

Eficienta remarcabila a bateriei
Cea mai noua baterie proiectata pentru Optimus G este mai mica si mai usoara pentru a se incadra in noul design subtire al telefonului, dar capacitatea bateriei si durata ei de viata au fost imbunatatite considerabil. Avand o capacitate de intensitate ridicata de 2,100mAh, puterea bateriei a crescut cu 5 pana la 6 procente fata de alte baterii de aceleasi dimensiuni , datorita tehnologiilor de inalta densitate si tensiune.

Functia QSlide
Functia QSlide afiseaza doua ferestre diferite pe un singur ecran. Datorita faptului ca nu afiseaza doar o parte a ferestrei ci o expune in totalitate, utilizatorul poate efectua doua sarcini in paralel-cum ar fi trimiterea unui mesaj sau navigarea pe internet in timp ce vizioneaza un videoclip.

Dual Screen Dual Play
Dual Screen Dual Play iti ofera posibilitatea de a vizualiza aceeasi imagine atat pe Smartphone cat si pe TV, in plus poti vizualiza continut diferit pe fiecare din cele 2 display-uri si totul este wireless. De exemplu o prezentare cu mai multe slideuri poate fi afisata pe TV in timp ce Optimus G prezinta notele audio care o insotesc.

QuickMemo
QuickMemo permite utilizatorilor sa scrie, sa deseneze sau sa noteze un memo cu degetele direct pe imaginea capturata pentru a fi impartasita imediat cu toata lumea fie ca atasament sau ca URL. Functia QuickMemo poate fi de asemenea folosita ca o caracteristica de acoperire-de exemplu notarea unui numar de telefon folosind QuickMemo si apelarea directa a numarului in timp ce acesta este in stratul superior.

MARESTE SAU MICSOREAZA IMAGINILE IN VIDEOCLIPURI
Cu functia Live Zooming nu ratezi nici un detaliu in timp ce urmaresti un videoclip.
Mareste sau micsoreaza imaginea dorita in timp real. Acum nu mai e nevoie sa opresti videoclipul preferat.

Meciul sau mesajul? Acum nu mai trebuie sa alegi. Bucura-te de amandoua simultan.
QSlide este mai mult decat o functie multitasking: este o noua experienta a functiilor simultane.
Poti face doua lucruri deodata utilizand acelasi ecran. Vizionezi videoclipul preferat si trimiti un mesaj fara a micsora fereastra. Optimus G iti da posibilitatea sa faci tot ce-ti imaginezi.

Design capodopera:
Finisaj Crystal Reflection: Crystal Reflection confera carcasei din spate al Optimus G capacitatea de afisare a diverse modele in functie de unghiul din care este privit sau de lumina. Modelul complex si polarizat care straluceste sub suprafata lucioasa creaza o iluzie tridimensionala care uimeste asemeni rafinamentului unei bijuterii superbe.

Specificatii tehnice:
Quad core 1.5GHz
Retea : 4G
Sistem operare: Android 4.1 Jelly Bean
Display: TFT 4.7"
Camera: 13MP
Flash: LED
Baterie: 2,100mAh/Li-Polymer
Memorie: internal RAM2GB LP DDR2
Internal ROM 32GB eMMC

LG Optimus G va fi disponibil in Romania la sfarsitul lunii martie in reteaua Orange.

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
LG Optimus L5 II, la MWC 2013: Functional, accesibil, performant, atragator. VIDEO review
LG Optimus L5 II, la MWC 2013: Functional, accesibil, performant, atragator. VIDEO review

LG a adus la Mobile World Congress modelul Optimus L5 II de la LG, un telefon care implineste orice cerinta, fara sa fie extrem de sofisticat.

Cea mai noua versiune a LG Optimus G ajunge si in Romania. Ce aduce in plus varianta imbunatatita
Cea mai noua versiune a LG Optimus G ajunge si in Romania. Ce aduce in plus varianta imbunatatita

LG lanseaza in Europa cea mai noua versiune a smartphone-ului Optimus LG, urmand ca acest produs sa ajunga in Romania si la sfarsitul lunii martie.

MWC 2013. George Buhnici prezinta VIDEO unul dintre cele mai asteptate telefoane, LG Optimus G Pro
MWC 2013. George Buhnici prezinta VIDEO unul dintre cele mai asteptate telefoane, LG Optimus G Pro

Noul model de la LG, Optimus G PRO, a fost prezentat la Barcelona cu ocazia MWC 2013 (Mobile World Congress), care are loc intre 25 si 28 februarie. StirileProTV.ro transmite LIVE de la acest eveniment.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.