Infricosator! A filmat fantoma unui copil alergand printr-un cimitir!

Fantoma

Un video filmat de un adolescent din Ohio, intr-unul din cele mai faimoase cimitire din Savanah, a fost admis ca proba de specialisti pentru a certifica existenta fantomelor.

Fox News 8: Videoul a fost transmis de televiziune locala, numai dupa ce familia adolescentului si-a dat acceptul, acestia petrecandu-si ultimii doi ani in incercarea de a obtine de la specialisti dovada ca filmarea este autentica, si ca nu a fost prelucrata in niciun fel.

Filmarea a fost facuta de Jesse Greathouse, un adolescent care in vacanta de iarna a fost in vizita la matusa sa din Savannah, iar pe data de 31 decembrie 2008 a mers sa viziteze Cimitirul Colonial Park, unde se afla peste 9.000 de morminte, multe apartinand victimelor care au murit in urma epidemiei de Febra Galbena.

In timp ce filma, atentia tanarului  a fost atrasa de ceea ce parea a fi umbra unui copil, care alerga. Dintr-odata, silueta a sarit intr-un copac, iar cateva momente mai tarziu, acesta a coborat pe pamant si apoi a disparut.

Citește și
embrion
Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un "loc sfant"!
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

(Vezi videoul aici)

The Herald Sun: Iranul anunta ca va lansa noi sateliti si va dezvolta un sistem antiaerian de tip S-300 "Suntem pe punctul sa construim noi sateliti si intr-un viitor apropiat vom lansa unii dintre ei", a declarat Vahidi in cursul unei vizite la Khorramabad, in vestul tarii. Teheranul a anuntat la 16 august amanarea lansarii prevazute pentru sfarsitul lui august a unui satelit numit "Rasad" (observatie), care trebuia sa fie al doilea lansat pe orbita de Iran. Iranienii au evocat o "intarziere" in constructia acestui satelit menit sa transmita fotografii meteorologice ale pamantului, amanand lansarea sa "pentru a doua jumatate a anului" iranian, care se incheie in martie 2011.

CNNAl-Qaida sustine ca operatiunea cu pachete-capcana din Yemen ar fi costat doar 3.000 de euro Intr-o editie a revistei online Inspire, cu sediul la Yemen, organizatia terorista da detalii despre aceasta operatiune numita Hemoragia, descoperita la sfarsitul lunii octombrie de autoritatile din Dubai si East Midlands, in Marea Britanie. Ea subliniaza ca pentru punerea ei in aplicare au fost folosite obiecte uzuale, cum ar fi telefoane mobile Nokia si doua cartuse de imprimanta HP umplute cu un explozibil organic. Organizatia sustine ca folosirea aceleasi metode a provocat prabusirea unui avion-cargo in Dubai, in timp ce oficialii americani sustin ca atunci a fost vorba despre un accident, nu despre un act terorist.

Reuters: Douazeci si opt de mineri, blocati intr-o mina din China dupa o inundatie  Accidentul s-a produs in apropierea orasului Neijiang, din provincia Sichuan, a precizat Xinhua, care citeaza oficiali locali. Un total de 41 de mineri lucrau in mina de carbune Batian, cand s-a produs inundatia, iar 13 dintre ei au putut iesi la suprafata. Operatiuni de salvare au fost demarate pentru recuperarea minerilor ramasi in subteran, despre care nu se stie nimic.

The New York Times: Coreea de Nord i-a prezentat unui expert american o noua centrala nucleara construita in secret Cercetatorul, Siegfried S. Hecker, profesor la Stanford University si fost director la Los Alamos National Laboratory, a declarat, intr-un interviu, ca a fost "uluit" de complexitatea noii centrale, unde a vazut "sute si sute" de centrifuge recent instalate intr-un fost centru de fabricare de combustibil si care erau operate dintr-o "sala de control ultramoderna", potrivit acestuia. Nord-coreenii sustin ca 2.000 de centrifuge au fost deja instalate si sunt functionale, a precizat cercetatorul american.

Articol recomandat de sport.ro
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
O tânără gimnastă murit la doar 17 ani. "A luat-o de lângă noi în doar 24 de ore"
Citește și...
Prima planeta din galaxie originara in afara sistemului nostru solar
Prima planeta din galaxie originara in afara sistemului nostru solar

Asemanatoare cu Jupiter, planeta este parte a unui sistem solar, ce apartinea unei galaxii pitice.

Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un
Templul ororilor! Sute de fetusi, gasiti morti intr-un "loc sfant"!

Mai mult de 340 fetusi au fost gasiti intr-un templu budist din Bangkok, ei fiind descoperiti dupa ce localnicii au reclamat mirosul insuportabil, a anuntat politia locala.

Jurnalista engleza: Romania, imaginea iadului pe pamant!
Jurnalista engleza: Romania, imaginea iadului pe pamant!

In anii '90, orfelinatele din Romania erau intruchiparea terorii, iar imaginile cu micutii inchisi acolo au scandalizat o lume intreaga. Insa de ce in prezent, dupa ce milioane de euro au fost donati catre aceste institutii, acestea arata la fel.

Recomandări
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi
Ursula von der Leyen avertizează: Putin îşi concentrează atacurile hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi

Preşedinta Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, a declarat vineri că Rusia îşi concentrează atacurile sale hibride asupra Finlandei, prin trimiterea de migranţi, informează AFP.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran
Reacţii prudente ale oficialilor politici, după exploziile de la Isfahan în conflictul Israel-Iran

Oficiali politici îndeamnă în primele reacţii - foarte pruente - după riposta Israelului în Iran, la ”evitarea unei escaladări”, relatează AFP.