FBI confirma existenta extraterestrilor: Au haine metalice si masoara 91 cm

×
Codul embed a fost copiat

Un memo bizar care ar demonstra ca extraterestrii au aterizat in New Mexico inainte de anul 1950 a fost publicat pe site-ul oficial al FBI-ului.

Serviciul de informatii american a facut publice mii de documente intr-o noua sectiune a site-ului numita The VaultSeiful.

Click aici pentru a accesa The Vault!

Printre aceste documente se numara si un memo trimis directorului FBI de Guy Hottel, agent special si seful sediului FBI din Washington in 1950.

Citește și
NASA planete
Poza care ar putea dovedi ca EXISTA extraterestri: 1235 de planete ca Terra
Pedeapsa primită de doctorița din Suceava judecată pentru că a luat mită de la 280 de pacienți bolnavi de cancer în 20 de zile

"Extraterestrii chiar exista". Un specialist NASA vine cu dovezi

In memo-ul care poarta titlul de "Farfurii zburatoare", Hottel dezvaluie cum un agent Air Force a spus ca “trei asa-numite farfurii zburatoare au fost recuperate in New Mexico”.

Acesta a facut dezvaluirea unui agent special al FBI, prima data. Serviciul american de informatii nu a dat publicitatii numele acestora.

Hottel scrie despre OZN-uri ca: "Acestea au fost descrise ca obiecte circulare, cu centrul bombat, de 50 de picioare in diametru (n.r. 15.24 de metri). In fiecare dintre acestea erau trei corpuri cu forma umana, dar care masurau numai 3 picioare (n.r. 0.9144 metri). Erau imbracate in haine metalice de textura foarte delicata".

Specialisti catre ONU: Sunt 100 de civilizatii extraterestre. Pregatiti-va!

Cele trei obiecte neidentificate au putut fi gasite "pentru ca Guvernul are un radar de mare putere inslatat in acea zona, despre care se crede ca afecteaza mecanismul de control al OZN-urilor", mai scrie in memo agentul special FBI.

Publicarea acestui document pe site-ul FBI alimenteaza teoriile conspiratiei care sustin ca oficialii americani ar asunde publicului existenta extraterestrilor.

Mai aproape de adevar.Dosarele OZN,desecretizate de Arhivele Marii Britanii

Orasul Roswell din New Mexico a devenit faimos dupa ce au existat marturii despre un OZN care s-ar fi prabusit in desert, langa o baza militara, in 2 iulie 1947. Autoritatile americane ar fi recuperat cadavrele extraterestrilor si le-ar fi facut chiar si autopsia, dar ar fi musamalizat cazul.

Autopsia de la Roswell 

 

Autoritatile militare au eliberat cu comunicat de presa in care confirmau ca: "Zvonurile despre discuri zburatoare au devenit realitate ieri, cand un ofiter al serviciilor de inteligenta a reusit sa intre in posesia unui astfel de disc".

Uluitor! Extraterestrii au lasat un mesaj codificat pe Marte?

Insa, dupa numai 24 de ore, Armata americana si-a schimbat pozitia oficiala si a spus ca "discul zburator" era, de fapt, un balon meteorologic care s-a prabusit in zona. Mediile de informare in pasa si publicul au acceptat aceasta varianta fara sa o mai puna la indoiala, iar incidentul de la Roswell a iesit din atentia opiniei publice pana la sfarsitul anilor ’70, cand militari care s-au ocupat de caz au inceput sa vorbeasca.

"Extraterestrii exista! Nu incercati sa-i contactati, pentru ca muriti!"

Insa un document din 1947, care poate fi gasit, de asemenea, in sectiunea The Vault a site-ului FBI-ului, pare sa confirme acest incident. In acesta scrie ca de la Roswell a fost recuperat un obiect, un "presupus disc zburator". Acesta era "de forma hexagonala" si "suspendat de un balon, cu nu cablu". Memo-ul, marcat ca "Urgent" a ajuns, de asemenea, in posesia directorului FBI.

Astronomul de la Vatican: Extraterestrii sunt prietenii lui Dumnezeu!

In document mai scrie ca discul semana cu un balon meteorologic, insa o convorbire dintre Air Force si FBI, contrazice aceasta teorie.

A filmat un EXTRATERESTRU chiar in casa lui! Facatura?! Mai gandeste-te!

Articol recomandat de sport.ro
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
FOTO Așteptarea a luat sfârșit pentru fanii tinerei care a făcut senzație în Qatar! S-a pozat topless
Citește și...
OZN-uri deasupra orasului Chicago, asta sustin americanii. VIDEO
OZN-uri deasupra orasului Chicago, asta sustin americanii. VIDEO

Totul s-a intamplat sambata noapte, cand niste lumini ciudate au aparut pe cer. Unul dintre martorii la ciudatul fenomen, Nicole Dragozetich, a reusit sa filmeze grupul luminos cu ajutorul camerei de la telefonul mobil.

Poza care ar putea dovedi ca EXISTA extraterestri: 1235 de planete ca Terra
Poza care ar putea dovedi ca EXISTA extraterestri: 1235 de planete ca Terra

Daca extraterestrii exista, ei s-ar putea regasi in aceasta poza, scrie NASA. Astronomii de la Agentia Spatiala din SUA au petrecut ultimii doi ani pentru a gasi in Calea Lactee planete asemanatoare Pamantului, pe care ar putea exista forme de viata.

"Extraterestrii chiar exista". Un specialist NASA vine cu dovezi

"Am dovezi ca exista extraterestri". Este afirmatia unui reprezentant NASA, dr. Richard Hoover, care sustine ca a descoperit ramasitele unora dintre ei in meteoriti.

Recomandări
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia
Ucraina a retras de urgență o temută armă americană de pe front. Este prea slabă în lupta cu Rusia

Armata Ucrainei a decis să retragă una dintre armele pe care i le-a furnizat Washingtonul, după ce s-a constatat că este vulnerabilă în timpul atacurilor rusești.

Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare
Cine sunt politicienii cu dosare penale care candidează la alegerile locale. La Iași, primarul Mihai Chirica are 4 dosare

Acuzațiile procurorilor și dosarele penale întocmite pe numele lor nu îi țin pe politicieni departe de funcții. 

Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump.
Curtea Supremă din SUA a dezbătut imunitatea penală a lui Trump. "Fără ea, nu vei face nimic, devii un președinte onorific"

Curtea Supremă a SUA a dezbăutut, joi, imunitatea penală a lui Donald Trump. Majoritar conservatoare, aceasta a părut să respingă argumentele candidatului republican la Casa Albă.