SUPERBUN. Oua umplute in 3 feluri - reteta completa
Ce poti face pentru ca traditionalele oua umplute sa iasa in evidenta? Iti propunem 3 umpluturi diferite prin care sa iti impresionezi prietenii de Paste.
Oua umplute in 3 feluri
Ingrediente:
Alegeri 2024
19:35
Cine ar putea deveni noul președinte al României. Aceeași persoană, două sondaje diferite
16:15
Lider PSD, răspuns pentrul Lasconi, în cazul George Simion și interdicția lui la Chișinău
20:15
Candidații la prezidențiale fac coadă la Nicușor Dan. După Kelemen Hunor, primarul se întâlnește și cu Marcel Ciolacu
20:57
Ioan Chirteş a explicat de ce liderul AUR, George Simion, are interzis în Ucraina şi Republica Moldova: "Sunt dovezi clare!"
Oua: 15 bucati (30 jumatati)
Umplutura 1 de peste:
Peste afumat (morun): 200 gr.
Hrean ras: jumate de bucata
Pasta ardei: jumate de lingurita
Chives tocat: un manunchi
5 galbenusuri
Piper: 1 praf
Mod de preparare:
Se introduc in blender. Se umplu jumatatile de albus taiate pe orizontala. Se decoreaza cu patrunjel taiat.
Umplutura 2 de capere:
Capere scurse: 2 lingurite
Mustar: 2 lingurite
Anchoa: 6 fileuri
Boia: 1 praf
5 galbenusuri fierte
Mod de preparare:
Se introduc in blender. Se umplu jumatatile de albus taiate pe orizontala.
Umplutura 3 de chorizo:
Salam crud taiat in felii groase: 8 felii
Chorizo: 6 felii
Feta: 100 gr.
Vin spumant: 250 ml.
5 galbenusuri fierte
Mod de preparare:
Se pun salamurile in tigaie, se intorc, pana se scurge din grasime. Se toarna spumantul si se lasa 5-10 minute la fiert, fara capam. Se lasa la racit salamurile, se toaca marunt. Se pun apoi in robot salamurile, feta, galbenusurile si o lingura de ulei de masline. Se umplu jumatatile de albus taiate pe orizontala.
Pofta buna!
Reteta: Alexandra Iordachescu