Fratele lui Omran, copilul devenit un simbol al suferintelor din Siria, a murit intr-un spital din Alep din cauza ranilor

Ultima actualizare: 23-08-2016 06:59
copil omran

Fratele lui Omran, baietelul de 4 ani fotografiat plin de praf si acoperit de sange intr-o ambulanta dupa un bombardament la Alep, a murit sambata din cauza ranilor suferite in acelasi atac, a declarat pentru DPA jurnalistul care a realizat fotografia.

"Ali, in varsta de zece ani, a murit intr-un spital din Alep din cauza ranilor suferite la abdomen in atacul aerian", a declarat Mahmoud Raslan.

"Ali a fost operat in ziua atacului... el era stabil ieri, insa astazi starea lui de sanatate s-a deteriorat si l-am pierdut", a spus Raslan, care a afirmat ca a transmis condoleante familiei lui Omran.

Imaginile cu Omran, singur intr-o ambulanta, cu privirea goala, plin de praf si acoperit de sange, au facut inconjurul lumii, provocand furie si o puternica emotie.

Cei doi copii, impreuna cu parintii lor si alti doi frati, au fost salvati de sub daramaturi in cartierul rebel Qaterji dupa un atac aerian miercuri.

Cartierele din estul orasului Alep, controlate de rebeli, sunt in mod regulat vizate de fortele aeriene ale regimului de la Damasc sau de aviatia rusa.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO