Vremea continuă să se încălzească. Se vor înregistra și 20 de grade

Ultima actualizare: 30-03-2021 09:38

Vremea, 30 martie. Marți avem vreme frumoasă și se anunță o zi însorită în majoritatea regiunilor.

 

În nord și în nord-vest, de asemenea, în sud-est vor mai fi înnorări, iar maximele se încadrează intre 9 și 17 grade Celsius.

Vremea în fiecare regiune
 

În Dobrogea și Bărăgan soarele se arată trecător și e posibil să apară câteva ploi slabe. Vântul va avea unele intensificări, iar pe litoral vor fi temperaturi mai mici decât cele normale pentru această perioadă.

În Moldova sudică și în nordul Munteniei va fi ceva mai cald. În zonele mai joase găsim vreme schimbătoare, dar în rest avem soare în cea mai mare parte a zilei.

În jumătatea de nord a Moldovei și în Bucovina va domina atmosfera însorită. În Bucovina, din când în când se mai adună norii, dar condițiile de precipitații sunt reduse.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș prindem scurte momente cu soare. Maximele au valori normale pentru data din calendar, iar după orele prânzului se vor înregistra 12...13 grade Celsius.

În ținuturile vestice o să fie puțin mai cald. Apar câțiva nori de vreme bună, iar temperaturile se mențin la valori similare cu cele de luni.

Și în Transilvania avem atmosferă plăcută, cu mult soare și puțini nori. Valorile termice urcă până la 13 grade, dar noaptea, în depresiuni apare bruma.

În Oltenia se anunță tot o zi însorită. La amiază se va înregistra maxima zilei: 17 grade Celsius la Drobeta Turnu-Severin.

Cam la fel va fi vremea și în ținuturile sudice. Avem soare în cea mai mare parte a zilei, iar temperaturile se opresc la 14...15 grade Celsius.

București


În București prindem vreme frumoasă. Va domina atmosfera însorită, vântul va fi activ, iar la amiază se vor atinge 15 grade. Noaptea, norii apar sporadic, iar temperatura coboară până la 4 grade Celsius.

La munte


La munte se face mai cald ca luni. După-amiază și seara se adună norii și s-ar putea să plouă sau să cadă lapoviță, iar vântul va avea unele intensificări la altitudini mari.

Prognoza meteo pe următoarele trei zile
 

București

 

Miercuri soarele se arată trecător, iar termometrele vor indica tot 15 grade. În noaptea de miercuri spre joi e posibil să apară câteva ploi slabe.

Joi avem soare în cea mai mare parte a zilei. Se face puțin mai cald, iar maxima va atinge 16 grade.

Vineri vremea se încălzește, iar temperatura urca până la 20 de grade. Soarele strălucește în cea mai mare parte a zilei, dar în noaptea de vineri spre sâmbătă se înnorează și s-ar putea să plouă slab.

La munte

 

Miercuri temperaturile mai cresc puțin. Vor fi scurte momente însorite, iar pe spații mici o să plouă sau o să cadă lapoviță. Vântul va sufla mai tare pe crestele masivelor sudice.

Joi soarele se arată trecător, iar în Carpații Orientali se anunță ploi și lapoviță. În restul zonei montane, precipitațiile apar doar pe spații mici.

Vineri vremea devine instabilă. Treptat, norii se înmulțesc, iar după-amiaza și seara apar averse însoțite de descărcări electrice. Vântul vă agita atmosfera în zona înalta de munte.

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO