Vremea azi, 24 septembrie 2021. Ploi în nord, centru şi în ţinuturile estice, iar maximele pleacă de la 13-14 grade

Ultima actualizare: 24-09-2021 09:42

Vremea azi, 24 septembrie 2021. Vremea se încălzeşte vineri, dar o să avem o zi destul de agitată din cauza vântului.

Mai vin şi ceva ploi în nord, centru şi în ţinuturile estice, iar maximele pleacă de la 13...14 grade în depresiuni şi ajung la 24 de grade în vestul Olteniei.

Vremea în fiecare regiune

 

Vedem ce se întâmplă în fiecare regiune şi începem cu Dobrogea şi cu Bărăganul. Pe aici se anunţă o zi cam mohorâtă, cu vânt intens, poate şi câteva reprize de ploaie. Zărim un pic şi soarele, iar temperaturile cresc faţă de ieri şi ajung la 20...21 de grade.

Se mai încălzeşte puţin şi în Moldova sudică şi în nordul Munteniei. Pe la amiază se ating în jur de 18 grade. Atmosfera se menţine închisă, o să plouă din când în când, iar vântul va sufla destul de tare, cu 50...60 Km/h.

La fel va fi şi în jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina: cer noros, ploi temporare şi un vânt destul de intens. Temperaturile cresc şi aici, dar încă va fi răcoare pentru această perioadă, mai ales în orele dimineţii.

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş va fi cam înnorat şi o să plouă puţin, dar s-ar putea să apară şi soarele pe parcursul zilei. Vântul se intensifică şi aici, iar temperaturile câştigă vreo 2 grade faţă de ziua trecută.

Şi în ţinuturile vestice se face mai cald decât ieri şi maximele ajung pe la 23 de grade. O să avem vreme schimbătoare; s-ar putea să picure trecător, iar vântul va avea intensificări susţinute pe parcursul zilei.

În Transilvania avem încă o dimineaţă rece, dar amiaza ne-aduce temperaturi mai ridicate decât ieri. Norii apar frecvent; vin şi câteva ploi, dar principala problemă o să fie vântul. În zona montană înaltă, acesta poate depăşi viteze de 90...100 KM/h.

În Oltenia avem o zi destul de însorită, cu vânt activ, temperaturi în creştere şi până la 24 de grade în vestul provinciei. Se mai încălzeşte şi pe timpul nopţii: minimele ajung pe la 11...12 grade.

Încălzirea vremii se simte astăzi şi în sudul ţării. Temperaturile urcă până la 22...23 de grade; norii apar în treacăt, iar vântul agită atmosfera şi aici.

Vremea în Bucureşti

 

În Bucureşti ne-aşteaptă o zi însorită şi mai caldă decât ieri, cu o maximă de 22 de grade. Vântul ajunge la viteze de 45...55 Km/h, dar se domoleşte pe timpul nopţii, când se ating în jur de 10 grade.

Vremea la Munte

 

La munte este frig acum, dimineaţă, dar peste zi se mai încălzeşte puţin. O să avem vreme destul de neplăcută, mai ales din cauza vântului. În zona înaltă vor fi rafale puternice, de peste 90...100 KM. Mai apar câteva reprize de ploaie, dar zărim trecător şi soarele.

 

 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO
MASKED SINGER ROMANIA
Monstrulica și-a dezvăluit identitatea la Masked Singer România. Oana Zavoranu era sub mască

07:20
Alt Text!
Exclusiv PRO TV Plus
Primul român care a învins în UFC vrea următoarea victorie. Nicolae Negumereanu vrea să scrie istorie la Las Vegas

09:15
Alt Text!
Doctor de bine
Stresul sau o alimentaţie dezechilibrată pot cauza dezechilibrul microbiotei intestinale şi pot afecta sistemul imunitar

05:45
Alt Text!
Întrebarea mesei rotunde
Întrebarea Mesei Rotude cu Andrei Aradits: "M-aș căsători cu Adi Nartea"

39:07
Alt Text!
Promo
PROMO Femeia Alege - Venirea concurentului MAX i-a dat Romaniței planurile peste cap

00:30
Alt Text!
ShARE ÎN BUCATE
Share în bucate cu Alex Petricean - Mămăligă fiartă în zer, cu ciuperci

21:04
Alt Text!
ePlan
Schimbări de comportament, tendințe, evoluție ecosistem si oportunități de dezvoltare deschise prin eMAG Marketplace cu Florin Filote - Vicepreședinte eMAG pentru marketplace și vânzări corporate

30:44
Alt Text!
Romania, te iubesc!
Romania, te iubesc! 24 octombrie 2021

43:00
Alt Text!
Interviurile lui Vitalie
Radu Mihaiu, primarul sectorului 2, recunoaște că are centrală de apartament. De ce nu ajunge agentul termic în sector?

30:29
Alt Text!
Visuri la cheie
Cinci motive pentru care ai nevoie de o asigurare pentru locuință

01:16
Alt Text!