Vremea 6 noiembrie 2017. Luni, norii nu se risipesc și va ploua slab

×
Codul embed a fost copiat

Luni, norii persistă în sudul și estul țării si o să plouă slab sau o să burnițeze pe spații mici, iar în Carpații Meridionali va fulgui. În rest se anunță o zi plăcută. Dimineață în zonele joase din centru, sud și est o să apară ceață.

Vântul se va înteți la munte și în Banat, iar maximele termice se vor încadra, între 10 și 17 grade Celsius.

În Dobrogea și în Bărăgan, aici în orele dimineții se anunță ceață și ploi slabe sau burniță. Peste zi norii vor fi numeroși și temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate duminică.

Mai sus în Moldova sudică și în nordul Munteniei, temperaturile scad puțin. Dimineață apare ceața și e posibil să burnițeze. Vor fi și perioade cu soare după prânz și termometrele vor indica în jur de 14 grade Celsius.

În restul Moldovei se anunță o zi frumoasă prin nord, dar prin sud e posibil să apară ceață. După ce se risipește ceața, atmosfera va fi însorită peste tot și temperaturile scad puțin.

Citește și
vremea romania
Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile
De ce Rusia va pierde în războiul din Ucraina. Un expert chinez în geopolitică explică care sunt cei patru factori principali

În nordul Transilvaniei și în Maramureș găsim vreme frumoasă cu cer senin, iar temperatura aerului va crește ușor.

Vreme plăcută așteptăm și în vestul țării. Cerul va fi mai mult senin, vântul va avea unele intensificări în sudul Banatului și termometrele vor indică 16 grade Celsius.

În centrul României este cam frig în depresiuni unde sunt temperaturi negative și mai ales dimineață așteptăm ceață și burniță îndeosebi în zonele estice.

Dupa ce se risipește ceața apare soarele și temperaturile ajung până la 14 grade pe partea vestică a provinciei.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută însă dimineață așteptăm și aici puțină ceață care poate fi asociată cu burniță sau ploaie slabă. Maximele termice ajung până la 15 grade Celsius.

În sudul țării, găsim destul de mulți nori; ceață și burniță în orele dimineții și un pic de soare peste zi, îndeosebi în zonele deluroase.

Temperaturile urcă spre 16 grade în Lunca Dunării.

În București, luni cerul va fi mai mult noros, dimineață va fi ceață și s-ar putea să burnițeze. La amiază vor fi 15 grade.

Ajungem în zona de munte unde luni mai apar câțiva nori și s-ar putea să plouă slab în Carpații Meridionali și Orientali, iar în zona crestelor sunt posibile lapovițe sau fulguieli. Vântul se va înteți în masivele sud-vestice și pe crește. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate duminică.

Până la ora 9 și jumătate este cod galben de ceață densă pentru județele Olt, Dolj și Mehedinți. Vizibilitatea este scăzută local sub 200 m izolat sub 50m.

Luni norii persistă în regiunile extracarpatice unde o să picure dar în rest va fi vreme bună. Dimineață, în zonele joase din centru, sud și est o să apară ceață.

Marți mai vin ploi slabe sau burnițe în regiunile estice, sudice și sud-vestice; în rest atmosfera plăcută.

Miercuri se anunță vreme închisă în sud și est și înnorări temporare în rest. Ziua va plouă în sud-vest, iar noaptea și în celelalte regiuni. Pe crestele montane, în timpul nopții va fi lapoviță.

Joi norii cuprind toată țară și va ploua, iar la munte la altitudini mari, așteptăm lapoviță și ninsoare. Temperaturile vor fi în scădere.

În București, cerul va fi mai mult noros, dimineață va fi ceață și s-ar putea să burnițeze. La amiază vor fi 15 grade.

Marți vor fi înnorări temporare; dimineață e posibil să fie ceață și regimul termic rămâne neschimbat.

Miercuri cerul va fi mai mult noros și va ploua mai ales pe timpul nopții. Temperatura aerului scade puțin.

Joi: atmosferă închisă, ploi temporare și un vânt activ. Maxima va fi de 12 grade, iar minimă de 7...8 grade.

La munte, luni mai apar câțiva nori și e posibil să picure în Carpații Meridionali și Orientali, iar în zona crestelor sunt posibile lapovițe sau fulguieli. Vântul se va înteți în masivele sud-vestice și pe crește.

Marți vor fi înnorãri temporare și precipitațiile pot să apară doar izolat. Vântul va sufla mai tare în masivele sud-vestice, dar și în celelalte masive, pe creste.

Miercuri va ploua în masivele din sud-vestul țării și doar trecător în rest. La altitudini mari, vor veni precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare și vântul se va înteți în Munții Banatului și în Carpații Meridionali.

Joi cerul va fi mai mult noros și va ploua, iar la altitudini mari, mai ales în cursul zilei, precipitațiile vor fi și sub formă de lapoviță și ninsoare. Vântul va sufla mai tare pe crestele montane și temperaturile vor fi în scădere ușoară.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
NEWS ALERT Zinedine Zidane revine! S-a înțeles cu noua sa echipă
Citește și...
Meteorologii au emis cod galben de ceață, în șase județe din țară
Meteorologii au emis cod galben de ceață, în șase județe din țară

Şase judeţe se află luni dimineaţă sub cod galben de ceaţă, iar alte două sunt sub avertizare de vânt.

Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile
Vremea 5 noiembrie 2017. Duminică, persistă ceața și ploile

Până la ora 10, ceața persistă în județele Olt, Dolj și Mehedinți dar și în Mureș, Albă, Sibiu, Brașov, Harghita, Covasna, Constanța și Tulcea. În județele Cluj, Sălaj și Bistrița Năsăud va fi ceață persistența până la ora 11.

Vremea 4 noiembrie 2017. În Capitală, maxima va atinge 15 grade. Unde va ploua
Vremea 4 noiembrie 2017. În Capitală, maxima va atinge 15 grade. Unde va ploua

Ziua de sâmbătă ne-aduce vreme schimbătoare și câteva ploi slabe în sudul și estul țării; soare și atmosfera mai plăcută în rest. Maximele pleacă de la 8 grade în Transilvania estică și ajung la 16 grade în Lunca Dunarii.

Vreme predominant închisă, vineri. Prognoza pentru weekend
Vreme predominant închisă, vineri. Prognoza pentru weekend

Vineri, în jumătatea nordică a ţării domină vremea închisă; prin sud zărim trecător şi soarele. Sunt anunţate ploi slabe, locale în vest, centru şi nord şi poate câţiva stropi în rest.

Recomandări
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”
Analiștii militari, despre răspunsul Israelului la atacul cu drone de sâmbătă: „Limitat și strict simbolic”

Limitat și strict simbolic, așa califică experții răspunsul Israelului la atacul iranian de sâmbătă. Acțiunea a vizat o bază militară de lângă Isfahan. în vecinătatea unor instalații nucleare.

Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni
Cîrstoiu, întrebat dacă Ciolacu şi Ciucă i-au cerut să se retragă: Nici vorbă. Probabil că va fi o discuţie luni

Candidatul PSD-PNL la Primăria Capitalei, Cătălin Cîrstoiu, a negat informaţiile că liderii coaliţiei, Marcel Ciolacu şi Nicolae Ciucă, i-au cerut să se retragă din cursă, dar a precizat că va avea o discuţie cu aceştia, probabil luni.

Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă
Furtuna Renata continuă să facă ravagii în România. În nordul țării a nins viscolit și se circulă în condiții de iarnă

Un nou episod de vreme rea, cu grindină și polei, îi pune în dificultate pe șoferi. Un bărbat și-a pierdut viața într-un accident produs în județul Sibiu.