Vremea 6 decembrie 2017. Miercuri, temperaturile cresc

Ultimul update: Vineri 26 Ianuarie 2018 17:50
Data publicarii: Miercuri 06 Decembrie 2017 08:55
Categorie: Vremea

Miercuri o să mai ningă slab la munte, iar prin Maramureș și Transilvania va cădea lapoviță. În rest avem vreme mai bună. Zărim și soarele și doar izolat s-ar putea să cadă câțiva stropi de ploaie.

Vântul se întețește în toată țară iar la amiază vor fi maxime de la 1 grad în depresiuni până la 10 grade prin sudul țării.

În Dobrogea și în Bărăgan găsim vreme destul de bună, câțiva nori de decor și temperaturi cresc usor.

Mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, innorarile vor fi temporare și izolat e posibil să cadă 2-3 stropi de ploaie. Maximele termice cresc puțin față de marți și ajung până la 6 grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina se anunță o zi cu vreme închisă; pe suprafețe mici e posibil să plouă slab sau să cadă puțină lapoviță iar în zona de munte va ninge slab. Temperaturile cresc chiar și cu 3-4 grade față de ziua trecută.

Vremea 4 decembrie 2017. Luni, temperaturile vor scădea pana la minus 3 grade C

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, norii vor fi numeroși și vor veni precipitații mixte și s-ar putea să apară poleiul. Vântul se întețește temporar iar temperaturile rămân modeste, chiar dacă mai cresc un pic față de ziua trecută.

Se încălzește și în ținuturile vestice. Înnorările vor fi temporare și va ninge în zona de munte; în rest doar izolat sunt posibile câteva ploi. Maximele termice ajung pînă la 6 grade Celsius.

În centrul României, norii vor fi numeroși și vor veni precipitații mixte iar la munte va ninge. Vântul va suflă tare pe crestele montane unde va depăși la rafală 70-80 km/h dar se va înteți și în celelalte zone însă la viteze mai mici.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută dar vîntul va avea unele porniri. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 10 grade în Oltenia.

În sudul țării soarele va fi mai generos prin Lunca Dunării; în rest vreme schimbătoare. Vântul se mai întețește din cînd în cînd iar termometrele vor indică cel mult 10 grade Celsius.

În București este frig dimineață; apoi atmosfera se dezmorțește și maximă urcă până la 8 grade. Mai apar ceva înnorări, iar vântul va fi cam insistent. Peste noapte temperaturile rămân pozitive: minimă ajunge pe la 1 grad.

La munte avem tot vreme rece, deși temperaturile cresc ușor față de ieri. Innorarile persistă; o să mai ningă slab pe parcursul zilei, iar în zonele de creastă vântul va spulberă zapada.

Vremea în țară. Miercuri se încălzește ușor și vântul se întețește cam peste tot. La munte mai vin ceva ninsori slabe; iar prin nord și centru apare puțină lapoviță. În rest: vreme schimbatoare.

Joi în vestul și sudul țării avem timp frumos. În rest vor fi înnorări, e posibil să fulguiască prin Carpații Orientali, iar în Maramureș și Transilvania s-ar putea să cadă lapoviță. Ziua temperaturile mai cresc puțin; însă noaptea în depresiuni va fi ger.

Ziua de vineri ne-aduce vreme caldă pentru această perioada; condiții de ceață dimineață; câteva ploi în nord-vestul țării și atmosfera însorită în rest. Vântul va suflă mai tare pe crestele montane și în ținuturile vestice.

Sâmbătă temperaturile se mențin ridicate. Precipitațiile se extind în toată jumătatea vestică; vor fi ploi ziua; apoi ninsori și lapoviță; vântul va viscoli ninsoarea în zonele de munte; dar mai are unele răbufniri și în vestul țării.

În București este frig dimineață; apoi atmosfera se dezmorțește și maximă urcă până la 8 grade. Mai apar ceva înnorări și vântul va fi cam insistent. Peste noapte temperaturile rămân pozitive: minimă ajunge pe la 1 grad.

Joi se anunță o zi plăcută, cu soare, un pic de vânt și temperaturi în creștere.

Vineri se face mai cald și vom avea 12 grade - o valoare mult mai ridicată decât ar fi normal la această dată. Dimineață apar condiții de ceață; peste zi avem soare și vânt domol.

Și sâmbătă așteptăm soare și temperaturi, cu mult peste valorile obișnuite. Dimineață mai poate să apară ceață și maximă va atinge 11 grade.

La munte avem tot vreme rece, deși temperaturile cresc ușor față de ieri. Înnorarile persistă; o să mai ningă slab pe parcursul zilei, iar în zonele de creastă vântul va spulberă zapada.

Joi se mai încălzește puțin; se mai risipesc și norii; doar prin Orientali mai sunt ceva condiții de fulguială. Vântul continuă să sufle cu putere în masivele nordice, la altitudini mari.

Vineri temperaturile mai saltă puțin. În Apuseni și în nordul Carpaților Orientali se înnorează; apare lapoviță și se poate formă polei. În celelalte masive se menține timpul frumos.

Sâmbătă precipitațiile cuprind treptat toată zona montană; iar spre seară și noaptea vor domină ninsorile. Și vântul prinde putere și se transformă în viscol.

Vremea 5 decembrie 2017. Marți, vremea rămâne rece, iar la munte va ninge local

Vremea 5 decembrie 2017. Marți, vremea rămâne rece, iar la munte va ninge local

nor

Vremea 22 mai 2018. Temperaturile cresc uşor, iar în vestul ţării sunt aşteptate ploi

Prognoză meteo. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea 21 mai 2018. Grindină în jumătatea de vest a ţării

Vremea 20 mai 2018. Plouă în cea mai mare parte a ţării şi ar putea cădea grindină

18 județe din țară, sub cod galben de ploi și descărcări electrice

Vremea 19 mai 2018. Ploi în toată ţara până marţi şi chiar grindină

ploaie_torentiala

Ploile cuprind toată țara în weekend. Zonele unde vor fi averse cu fulgere

Vreme instabilă în aproape toată țara, cu ploi și grindină. Prognoza meteo pentru următoarele zile

Instabilitate atmosferică accentuată în întreaga ţară. Ploi torențiale și grindină în unele zone

Cod portocaliu de ploi abundente în localităţi din judeţul Timiş. Vânt puternic în alte 3 judeţe

Vijelie în Satu Mare. Străzile au fost inundate, câteva mașini distruse de copaci căzuți

Cod galben de ploi torenţiale, vijelii şi grindină pentru 23 de județe. Prognoza meteo