Vreme in general frumoasa, cu temperaturi in scadere si ploi sporadice. Prognoza meteo pentru trei zile

×
Codul embed a fost copiat

Miercuri avem soare, vreme buna si temperaturi un pic mai scazute decat marti. Prin sud, prin est, la deal si la munte mai apar ceva innorari si ploi sporadice.

Maximele pleaca de la 21-22 de grade Celsius in nord si in depresiuni si ajung la 31-32 de grade in Oltenia si vestul Munteniei.  

Vedem cum va arata vremea in fiecare regiune si incepem cu Dobrogea si Baraganul. Aici gasim atmosfera insorita dar izolat mai pot sa vina cativa stropi de ploaie! Temperaturile, in scadere fata de ieri, ajung la 28 de grade Celsius.  

Se racoreste si mai sus, in Moldova sudica si in nordul Munteniei. Se innoreaza din cand in cand si ar putea sa vina cateva ploi de scurta durata. () In nordul Moldovei si in Bucovina, se mai aduna norii si o sa ploua din cind in cind dar vor fi si multe perioade cu soare pe parcursul zilei. Temperaturile vor fi in scadere usoara fata de ieri.  

In nordul Transilvaniei si in Maramures, ziua va arata foarte bine cu nori foarte putini, insa se racoreste si aici. Soarele va fi prezent si in vestul tarii, nu sunt anuntate ploi iar dupa prinz se vor inregistra cel mult 29 de grade Celsius. In tinuturile centrale, atmosfera va fi insorita si se mai racoreste un pic fata de ieri. Doar pe la munte ar putea sa vina ploi de scurta durata iar vantul va sufla mai tare in zonele de creasta.  

Citește și
soare vremea cald
Vreme frumoasa in toata tara, cu maxime de pana la 31 de grade. Prognoza pentru urmatoarele zile
Arma care-i sperie pe ruși ar putea ajunge în Ucraina. Moscova amenință că va extinde „zona-tampon”

In sud-vestul tarii, se vor inregistra cele mai ridicate temperaturi din tara! Se vor atinge 32 de grade, la umbra; cerul va fi variabil insa vin si cateva ploi rapide vara, indeosebi in zonele mai inalte! In tinuturile sudice gasim vreme destul de buna chiar daca izolat mai pot sa cada 2-3 stropi de ploaie. Dupa prinnz, in Lunca Dunarii se vor atinge 31 de grade Celsius. 

In Bucuresti, astazi caldura se mai domoleste: vom avea cel mult 28 de grade; soare, dar si conditii pentru o ploaie rapida, de vara.

Se racoreste putin si in zonele montane. In masivele estice mai sunt ceva sanse de ploaie; dar in ansambla avem vreme buna si un vant mai tare, la altitudini mari.  

Pe litoral, temperaturile scad usor. Prindem cateva ore cu soare; insa dupa-amiaza se innoreaza si ar putea sa ploua putin.

PROGNOZA METEO PENTRU 3 ZILE

Astazi avem vreme frumoasa; desi prin sud, prin est, la deal si la munte ar putea sa cada cateva ploi de scurta durata. Maine tot vreme buna, cu soare, temperaturi acceptabile si ceva conditii de ploaie in sud-est, in zonele de deal si de munte. Vineri norii se inmultesc, iar seara si noaptea vin averse destul de serioase in vest, in centru si local in celelalte zone. Sambata se raceste si vom avea vreme cam instabila, cu ploi zgomotoase, abundente si ar putea sa cada grindina.

 In Bucuresti, astazi caldura se mai domoleste: vom avea cel mult 28 de grade; soare, dar si conditii pentru o ploaie rapida, de vara. Maine se anunta vreme buna insa dupã-amiazã sunt posibile ploi de scurtã duratã. Temperatura maximã se va situa in jurul valorii de 27 de grade, iar cea minimã va fi de 15 grade. Vineri in timpul zilei se anunta soare si vreme placuta si doar noaptea se innoreaza si vor veni ploi mai zgomotoase! Vantul va sufla moderat. Maxima termica ramine neschimbata insa minima va ajunge la 17 grade. Sambata avem instabilitate si averse cu descãrcãri electrice si intensificãri de scurtã duratã ale vantului! Se mai racoreste si la amiaza vor fi cel mult 25 de grade, iar noaptea 13 grade.  

In zonele montane, astazi se racoreste putin. In masivele estice mai sunt ceva sanse de ploaie; dar in ansamblu avem vreme buna si un vant mai tare, la altitudini mari. Maine se anunta inca o zi placuta, desi nu este exclus sa cada o aversa-doua. ** Vineri se incalzeste. Avem soare in prima parte a zilei; dar dupa-pranz se-aduna norii; o sa ploua mai intai in masivele vestice; apoi si in restul zonei montane. Ziua de sambata ne-aduce vreme cam instabila; mai multe reprize de averse, tunete, fulgere, rabufniri de vant si chiar grindina.  

Pe litoral, astazi temperaturile scad usor. Prindem cateva ore cu soare; insa dupa-amiaza se innoreaza si ar putea sa ploua putin. Si maine avem vreme cam schimbatoare, cu ceva innorari si conditii de ploaie. Maximele se opresc pe la 24 de grade, iar apa marii va avea cam 20 de grade. Ziua de vineri ne-aduce soare si vreme de plaja, dar noaptea incep din nou sa se adune norii. Sambata se pare ca o sa avem vreme cam neplacuta, cu averse, vant destul de intens si temperaturi mai modeste.

Articol recomandat de sport.ro
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
BREAKING NEWS El va fi antrenorul Barcelonei în sezonul următor!
Citește și...
Vreme foarte calda in sudul tarii, cu maxime de pana la 34 de grade. Ziua in care apar ploile
Vreme foarte calda in sudul tarii, cu maxime de pana la 34 de grade. Ziua in care apar ploile

Ziua de marti ne-aduce vreme calduroasa in tinuturile sudice si cateva ploi, pe zone restranse, prin estul tarii si pe la munte. Maximele pleaca de la 24...25 de grade in nord si in depresiuni si ajung la 33...34 de grade prin Oltenia si Muntenia.

Vreme frumoasa in toata tara, cu maxime de pana la 31 de grade. Prognoza pentru urmatoarele zile
Vreme frumoasa in toata tara, cu maxime de pana la 31 de grade. Prognoza pentru urmatoarele zile

Luni vremea va fi frumoasa si se mai incalzeste. Ceva ploi de scurta durata vor veni pe arii restranse in zonele de deal si de munte si doar izolat in rest.

Recomandări
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală
VIDEO. Moment extrem de bizar, ”silenzio stampa”, cu judecătoarea care a întrebat dacă tânărul ucis de Vlad Pascu e în sală

Judecătoarea din dosarul lui Vlad Pascu, Ioana Ancuța Popoviciu, care a provocat furia familiei victimelor după ce a întrebat dacă tânărul mort în accident e în sală, a fost protagonista unui moment foarte bizar, miercuri.

Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea
Dmitro Kuleba: Era păcii în Europa s-a încheiat. Trebuie să-şi sporească apărarea

Ministrul ucrainean de externe, Dmitro Kuleba, salută pachetul de ajutor din partea SUA în valoare de 61 miliarde de dolari.

 

Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”
Marcel Ciolacu: „Locul domnului Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5”

Preşedintele PSD, Marcel Ciolacu, a declarat, miercuri, că locul lui Cristian Popescu Piedone nu poate să fie decât ca şi primar, în continuare, la Sectorul 5, el precizând că nu va negocia cu acesta pentru retragerea din cursa electorală.