Cum va fi vremea vineri, 10 aprilie. Va predomina vremea frumoasă, cu vânt în unele regiuni

×
Codul embed a fost copiat

Astăzi, se răcoreste puțin în nordul și centrul țării și temperaturile ajung la normal. În rest, se menține vremea caldă.

Va predomină vremea frumoasă și vântul va fi mai insistent în ținuturile estice, pe unde se pot atinge 60 km/h. La amiază vor fi 15 grade în depresiuni și în Bucovina și 27 de grade în sudul țării.

Vremea în fiecare regiune

 

 

În Dobrogea și Bărăgan, găsim soare, atmosfera plăcută și se face mai cald decât ieri. Se ating 25 de grade în zona Bărăganului, dar pe litoral va fi mai puțin mai răcoare.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească. Norii se adună spre seară și s-ar putea să picure puțin. Vîntul va avea intensificări și maximele urcă spre 25 de grade.

Citește și
„Ce se întâmplă e nebunie curată. Și-au ieşit din minţi. Sunt ruşinea Rusiei”. Omul interzis în Rusia lui Putin vine la București

În nordul Moldovei și în Bucovina, mai scad temperaturile și se vor apropia de normal. Atmosfera va fi plăcută, însă din a două parte a zilei se înnorează, vîntul devine insistent și e posibil să plouă slab.

La Suceava, ieri au fost 22 de grade însă astăzi se răcorește și vor fi 15 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, așteptăm o zi foarte plăcută, cu mult soare și un vânt mai activ. Maximele vor ajunge pînă la 20 de grade Celsius.

Și în ținuturile vestice ne-așteaptă o zi însorită și mai caldă decât cea de ieri. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În Transilvania, dimineața este frig, mai ales în depresiuni, însă temperaturile urcă treptat și la amiază vom avea soare și 21 de grade în vestul provinciei. La lăsarea serii, mai apar câțiva nori și e posibil să vină ploi slabe, sporadice.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 25 de grade, valori ridicate pentru această dată.

Și în ținuturile sudice așteptăm vreme frumoasă și temperaturi în creștere. Apar câțiva nori, însă sunt nori de vreme bună și la amiază se vor înregistra în jur de 27 de grade.

Vremea în București

 

 

În București, astăzi se face și mai cald, termometrele vor indica 27 de grade Celsius, o valoare mai potrivită pentru luna iunie! Spre seară, vântul va crește în intensitate.

Vremea la munte

 

 

La munte, e posibil să picure puțin în Carpații Orientali. În rest, găsim vreme bună, iar vântul poate să atingă viteze de pînă la 60 km/h. Temperaturile din stațiuni vor fi în scădere ușoară față de ziua trecută.

Vremea în următoarele zile

 

Astăzi, se răcorește în nordul și centrul țării, iar temperaturile ajung la normal. În rest, vremea se menține caldă. Prin centru și est, e posibil să picure puțin, dar în rest avem vreme bună și un vânt mai insistent în ținuturile estice.

Ziua de mâine ne-aduce atmosfera plăcută și temperaturi potrivite perioadei. Norii apar în treacăt și s-ar putea să vină câțiva stropi pe la munte.

Duminică, avem soare, ceva înnorări dimineață prin sud-vest și un vânt mai intens pe crestele montane.

Luni se face mai cald și va fi vreme bună în prima parte a zilei. Spre seară, norii se adună treptat în vest, centru și nord, iar ploile vin mai ales în noaptea următoare.

Articol recomandat de sport.ro
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
NEWS ALERT Lovitură grea pentru Ianis Hagi! Anunțul făcut de scoțieni
Citește și...
Prognoza meteo pe următoarele 2 săptămâni. Vremea se va menține frumoasă în țară
Prognoza meteo pe următoarele 2 săptămâni. Vremea se va menține frumoasă în țară

Vremea va rămâne, în general, frumoasă în intervalul 30 martie - 12 aprilie.

Recomandări
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei
Cătălin Cîrstoiu va susține o conferință de presă la 18:30. Ar putea face un anunț privind candidatura la Primăria Capitalei

Cătălin Cârstoiu organizează vineri seară o conferință de presă, în care ar urma să răspundă acuzaţiilor de incompatibilitate şi în care ar putea face şi un anunţ referitor la prezenţa în cursa electorală.

Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO
Trei dintre avioanele de luptă F-16 cumpărate de MApN din Norvegia au ajuns în România. GALERIE FOTO

Ministerul Apărării Naţionale anunţă că vineri trei aeronave F-16 Fighting Falcon achiziţionate de România de la Regatul Norvegiei au aterizat în Baza 71 Aeriană „General Emanoil Ionescu", de la Câmpia Turzii, în vederea dotării Escadrilei 48 Vânătoare.

Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”
Reacție neașteptată a Iranului după atacul atribuit Israelului. „Mai degrabă infiltrare decât atac”

Teheranul minimizează exploziile de vineri atribuite Israelului şi anunţă că nu intenţionează să se răzbune, în dorinţa de a evita un război în regiune.