Cum va fi vremea vineri, 10 aprilie. Va predomina vremea frumoasă, cu vânt în unele regiuni

10-04-2020 08:14


Astăzi, se răcoreste puțin în nordul și centrul țării și temperaturile ajung la normal. În rest, se menține vremea caldă.

Va predomină vremea frumoasă și vântul va fi mai insistent în ținuturile estice, pe unde se pot atinge 60 km/h. La amiază vor fi 15 grade în depresiuni și în Bucovina și 27 de grade în sudul țării.

Vremea în fiecare regiune

 

 

În Dobrogea și Bărăgan, găsim soare, atmosfera plăcută și se face mai cald decât ieri. Se ating 25 de grade în zona Bărăganului, dar pe litoral va fi mai puțin mai răcoare.

Și mai sus, în Moldova sudică și în nordul Munteniei, vremea continuă să se încălzească. Norii se adună spre seară și s-ar putea să picure puțin. Vîntul va avea intensificări și maximele urcă spre 25 de grade.

În nordul Moldovei și în Bucovina, mai scad temperaturile și se vor apropia de normal. Atmosfera va fi plăcută, însă din a două parte a zilei se înnorează, vîntul devine insistent și e posibil să plouă slab.

La Suceava, ieri au fost 22 de grade însă astăzi se răcorește și vor fi 15 grade.

În nordul Transilvaniei și în Maramureș, așteptăm o zi foarte plăcută, cu mult soare și un vânt mai activ. Maximele vor ajunge pînă la 20 de grade Celsius.

Și în ținuturile vestice ne-așteaptă o zi însorită și mai caldă decât cea de ieri. Temperaturile vor fi comparabile cu cele înregistrate ieri.

În Transilvania, dimineața este frig, mai ales în depresiuni, însă temperaturile urcă treptat și la amiază vom avea soare și 21 de grade în vestul provinciei. La lăsarea serii, mai apar câțiva nori și e posibil să vină ploi slabe, sporadice.

Sud-vestul țării are parte de soare și atmosfera plăcută. Tendința de încălzire se păstrează și aici, iar maximele urcă spre 25 de grade, valori ridicate pentru această dată.

Și în ținuturile sudice așteptăm vreme frumoasă și temperaturi în creștere. Apar câțiva nori, însă sunt nori de vreme bună și la amiază se vor înregistra în jur de 27 de grade.

Vremea în București

 

 

În București, astăzi se face și mai cald, termometrele vor indica 27 de grade Celsius, o valoare mai potrivită pentru luna iunie! Spre seară, vântul va crește în intensitate.

Vremea la munte

 

 

La munte, e posibil să picure puțin în Carpații Orientali. În rest, găsim vreme bună, iar vântul poate să atingă viteze de pînă la 60 km/h. Temperaturile din stațiuni vor fi în scădere ușoară față de ziua trecută.

Vremea în următoarele zile

 

Astăzi, se răcorește în nordul și centrul țării, iar temperaturile ajung la normal. În rest, vremea se menține caldă. Prin centru și est, e posibil să picure puțin, dar în rest avem vreme bună și un vânt mai insistent în ținuturile estice.

Ziua de mâine ne-aduce atmosfera plăcută și temperaturi potrivite perioadei. Norii apar în treacăt și s-ar putea să vină câțiva stropi pe la munte.

Duminică, avem soare, ceva înnorări dimineață prin sud-vest și un vânt mai intens pe crestele montane.

Luni se face mai cald și va fi vreme bună în prima parte a zilei. Spre seară, norii se adună treptat în vest, centru și nord, iar ploile vin mai ales în noaptea următoare.

VIDEO PROTVPLUS.RO