Timisorenii asteapta o recompensa. Chivorchian: „Am scos un porumbel in fata jucatorilor”

Ultima actualizare: 20-05-2012 01:15
chivorchian, poli timisoara

Oficialul clubului alb-violet le-a promis o prima speciala pentru victoria din meciul cu Steaua, chiar daca la Poli nu se mai dau de cativa ani recompense financiare pe langa salarii.

Jucătorii lui Poli Timişoara nu au mai primit de trei sezoane recompense financiare pentru meciuri câştigate. Regulamentul de ordine interioară a clubului alb-violet a fost modificat, astfel încât fotbaliştii au promise prime doar la finalul sezonului, în cazul în care realizează obiectivul.

Daniel Stanciu a spus marţi că meciul cu Steaua nu a fost o excepţie, însă Gheorghe Chivorchian i-a motivat în plus pe jucători, miercuri, când i-a anunţat că vor primi o primă dacă înving Steaua. „În ceea ce priveşte recompensele, o să mai analizăm, o să mă mai gândesc. Ieri (n.r., miercuri), având o discuţie cu ei, am scos un porumbel şi ştiu că ei aşteaptă acum ceva de la mine şi o să încerc ca acest porumbel să fie un porumbel frumos”, a spus preşedintele lui Poli după meciul de aseară.

Felicitaţi de Contra

„Am primit foarte multe felicitări, foarte multe telefoane, chiar şi de la Cosmin Contra, printre alţii. Le mulţumesc că sunt cu gândul la echipă”, a mai declarat Chivorchian, care nu renunţă la gândul de a se califica în Europa League cu Poli chiar în acest sezon. „A fost o motivaţie faptul că ne-am propus să ajungem în cupele europene prin Cupa României. Şi faptul că jucătorii au îmbrăcat acel tricou a fost o motivaţie în plus, dar şi faptul că am întâlnit Steaua, care, aşa cum spun cei din mass-media, face rating”, a afirmat oficialul clubului timişorean.
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO