S-au vandut aproape 3.000 de bilete pentru Poli – Steaua

Ultima actualizare: 09-06-2012 07:49
bilete vandute la poli-steaua

Clubul timişorean a pus în vânzare tichetele marti la prânz, astfel că organizatorii sunt mulţumiţi de interesul pentru acest meci.

Poli Timişoara şi Steaua joacă joi, pe stadionul „Dan Păltinişanu”, în optimile Cupei României, iar interesul pentru acest meci este destul de ridicat. Marti, de la amiază până la orele serii, organizatorii au reuşit să vândă aproape 3.000 de bilete, iar asteptarile pentru ziua de astazi sunt si mai mari.
Ultima dată când Poli şi Steaua s-au întâlnit la Timişoara, în luna mai a acestui an, stadionul a fost plin (peste 32.000 de spectatori), biletele fiind epuizate după mai puţin de 24 de ore de la punerea în vânzare.


Preţurile biletelor sunt următoarele: 8 lei la peluze, 12 lei la tribunele I şi a II-a, 20 de lei la tribuna 0, 150 de lei la lojă şi 200 de lei la zona VIP. Locurile de vânzare sunt: magazinul "Viola" (lângă vestiarele stadionului), casieriile stadionului "Dan Paltinisanu", Casa Tineretului, chioşcurile din centru, de lângă centrul comercial "Bega" şi de lângă scările rulante de la centrul comercial "Iulius Mall".


Câteva zeci de suporteri au fost nerăbdători şi au aşteptat la stadion, la amiază, ca biletele să fie puse în vânzare. Până la urmă, vânzătorul de la un alt punct de vânzare din oraş, care venise să ia biletele de la stadion, le-a vândut oamenilor tichetele de pe scările magazinului oficial .
 

Citeste și...
Parteneri
VIDEO PROTVPLUS.RO