Zi însorită la munte. A fost plin de turiști la Sinaia, la cota 2.000


Ultimul update: Sambata 30 Martie 2019 20:03
Data publicarii: Sambata 30 Martie 2019 18:07
Categorie: Stiri Turism

La munte a fost o zi frumoasă şi însorită, aşa că la altitudine schiorii s-au bucurat de zăpada încă bună pentru câteva ture pe pârtie. În Sinaia, instalaţiile pe cablu au funcţionat o oră în plus şi sus, la cota 2.000 a fost plin de turişti!

Cei veniţi să admire peisajul de poveste au împărtăşit poveşti cu cei dragi, la un pahar de vin fiert sau chiar la o bere rece.

8 grade Celsius arăta la prânz termometrul la 2.000 de metri altitudine, în Valea Soarelui din Sinaia. Razele blânde şi peisajul de poveste le-au dat şi mai multă energie iubitorilor sporturilor de iarnă, care s-au bucurat de starea bună a pârtiilor.

Pârtiile de mare altitudine din Sinaia sunt printre puţinele unde se mai poate schi sau coborî cu placa. Pentru că turişti erau destui, instalaţiile pe cablu au funcţionat o oră în plus.

Cum noaptea temperaturile coboară sub 0 grade Celsius, administratorii se aşteaptă ca zăpada de pe pârtii să mai reziste câteva săptămâni.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Oferte tentante la munte. Prețurile pornesc de la 80 de lei de persoană
VIDEO PROTVPLUS.RO