Weekend pe Valea Prahovei: gratare, muzica, mult soare si fotografii cu ursi

Dată publicare: 13-08-2011 19:28
Dată actualizare: 25-10-2012 13:02


Peste 30.000 de turisti au ales Valea Prahovei pentru acest weekend prelungit. Unii n-au avut noroc si au ajuns pe mana medicilor sau a salvamontistilor.

Majoritatea, insa, au incins gratarele, au pus CD-urile cu muzica de petrecere si au vrut sa ia tot bronzul atat de laudat. N-au uitat nici aparatele foto, pentru intalnirea cu ursul.

Cat de aglomerat este in aceste zile pe Valea Prahovei s-a vazut clar pe DN 1. Turistii au stat ore intregi in trafic. Intre Sinaia si Busteni, de pilda, coloanele de masini s-au intins pe 10 kilometri.

A urmat asteptarea de la telecabina: 4 ore pentru un drum. Dupa o plimbare, turistii s-au ingramadit la gratare: Mici carnociori paine prajita si la final pastrami scumbie si pofta buna.

Petrecerile de pe zi au fost doar continuarea chefurilor de vineri noapte. Atunci, dupa ospat, programul a avut alt punct de rezistenta: un urs a dat tarcoale petrecerii.

Daca oamenii se simt bine, nici fiarele padurii nu o duc rau. Gasesc o masa usoara si gustoasa printre resturile asezate anume sa le momeasca, la o poza-amintire de vacanta.

Nu lipseste nici atmosfera de la... Vama Veche, pe care o aduc in creierii muntilor citeva paharute si un concert in jurul focului: pana duminica seara, turistii vor uita ca tremurau zilele trecute. Vremea s-a indreptat si meteorologii le promit soare si cer senin.


VIDEO PROTVPLUS.RO