Urmeaza un weekend prelungit, cu trei zile libere. Mii de turisti au plecat astazi spre litoral

Dată publicare: 12-08-2011 17:47
Dată actualizare: 24-05-2012 14:45


"Daca tot am ajuns pe litoral si am dat o gramada de bani, doar nu o sa stam in camera." Pe acest principiu, mii si mii de oameni au tremurat din toata incheieturile pana la orele pranzului, cand in sfarsit s-a aratat soarele pe de-a-ntregul.

Apa a avut doar 22 de grade, asa ca numai cei care au vrut sa braveze s-au aruncat in valuri.

Turistii s-au napustit pe nisip de la prima raza de soare. I-a incurajat si faptul ca vantul n-a fost atat de nervos ca ieri. A suflat cat sa le uniformizeze bronzul. Ce-i drept, nimeni n-a transpirat pentru ca in aer erau doar 24 de grade Celsius.

Din pacate, vijelia a lasat urme pe plaja. Malul a fost acoperit iar de alge si de scoici. Cum angajatii de la Apele Romane nu s-au grabit sa faca ordine, administratorii s-au descurcat asa cum au putut, numai sa nu le plece turistii.

Multi au renuntat si astazi la leneveala de pe sezlong in favoarea unei plimbari pe faleza din Portul Tomis. Pregatirile sunt in toi pentru Ziua Marinei.

O veste buna pentru cei care se afla deja la mare…meteorologii ne anunta ca am scapat de vremea rea. Maine va fi si mai cald, insa vantul va mai sulfa in rafale.

La capitolul distractie, cei mai multi administratori de cluburi au pregatit petreceri pentru trei zile si trei nopti.

Nu uitati ca 15 august este declarata zi libera si atunci cei mai multi dintre turistii care vor ajunge astazi pe litoral vor sta mai mult.

Cu totii vor avea ocazia sa vada paradele si exercitiile organizate in Portul Tomis cu ocazia zilei Marinei Romane. La manifestari este asteptat sa soseasca si presedintele Traian Basescu, aflat inca de astazi pe litoral.

Tags: meteo, turism, litoral,


VIDEO PROTVPLUS.RO