Vacante scumpe si sofisticate. Cum isi petrec verile unii dintre cei mai bogati tineri ai Londrei

04-07-2017 12:20


Tinerii de bani gata din Londra

In timp ce unele persoane cauta cele mai ieftine oferte pentru a-si petrece vacanta, unii dintre cei mai bogati copii ai Londrei nu se uita la bani atunci cand este vorba despre aventura.

De la avioane private si pana la elicoptere, unii dintre cei mai bogati tineri ai Londei au cu ce se lauda pe retelele de socializare.

Tinerii nu evita sa imortalizeze fiecare moment din vacante. Printre activitatile preferate de acestia se numara cursele cu masini scumpe, inotatul printre rechini, iar lista distractiilor poate continua.

Una dintre imagini o surprinde pe o tanara in timp ce calatoreste cu avionul privat spre destinatia unde isi va petrece vacanta. Fotografia este insotita de mesajul: "E normal sa porti o asemenea tinuta intr-un avion privat?".

Un alt tanar este surprins de aceasta data nu in avion, ci stand intr-unul dintre motoarele aeronavei. "De ce sa fac poze in interiorul avionului privat ca toata lumea", este mesajul care insoteste fotografia.

Doua tinere au ales o vacanta exotica, unde au inotat alaturi de rechini.

Chiar si animalul de companie reprezinta o provocare pentru un tanar din Marea Britanie, care a decis sa inlocuiasca un caine cu un animal salbatic.

Din calatoriile extravagante nu pot lipsi masinile scumpe, insa atunci cand in completare vine un peisaj salbatic si o sticla de sampanie, totul devine perfect.

Evident, o masa gustoasa este nelipsita din orice calatoriei, iar savurarea unui pahar de sampanie la inaltime completeaza perfect atmosfera.

Sursa: Daily Mail

VIDEO PROTVPLUS.RO