Vacanța ”low cost” la ștrandurile municipale. Bazinele sunt departe de standarde

Dată publicare: 04-08-2018 17:22
Dată actualizare: 28-11-2018 10:13


Pentru mulți dintre români, vara nu înseamnă vacanțe la mare și la munte. Cei care nu își permit sau pur și simplu nu au timp să plece din localitate, trebuie să accepte câte o ieșire la ștrandurile municipale. 

Problema este că bazinele sunt departe de standarde.

Ștrandul Letea din Bacău este loc de concediu pentru cei care nu își permit să dea mai mult de 30 de lei pe zi.

Client: "E mai bine acum, că e mai ieftin față de alte piscine. Suntem în zonă și pensionarii ar trebui să aibă reducere la jumate."

Ionuţ Danţiş, salvamar: "Este un ștrand social și prețurile sunt adecvate pentru cei care nu au posibilitate financiară prea mare.”

Ștrandul a fost în urmă cu trei decenii, o atracție chiar și pentru cei din județele învecinate. Anii au trecut, însă, și ar fi nevoie de o schimbare, spun cei care îl frecventează.

Client: "Scările astea sunt prea din loc și ar trebui aplecate. Eu, bărbat, mă țin, dar femeile alunecă."

Sunt destui clienți și la ștrandul din Iași. Și aici oamenii spun că ar fi nevoie de mai multe șezlonguri, iar dușurile ar trebui modernizate.

La Blaj, în județul Alba, autoritățile au investit acum doi ani peste 3,5 milioane de lei într-o bază de agrement care se întinde pe 3 hectare.

"Apa este curată, caldă, avem teren de tenis, teren de fotbal. Mini părculețe, pomi, spații verzi "

Ovidiu Câmpean - administrator baza de agrement Blaj: "Apa piscinelor este încălzită cu panouri solare, se beneficiază de wi-fi gratuit".

Aici, adulții dau la intrare 15 lei, iar copiii 8.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!


VIDEO PROTVPLUS.RO