Sute de oameni au ales Băile Felix pentru mini-vacanța de 1 Decembrie

02-12-2020 09:07


Românii care au pariat pe o minivacanță în piscinele cu apă termală se declară câștigători.

Sute de oameni au ales Băile Felix și, după patru zile de bălăceală și mese copioase, spun că nu regretă.

Aproape 400 de turişti din toată ţara au profitat de pachetul pentru mini-vacanța de 1 Decembrie de la Băile Felix. Temperaturile scăzute nu i-au ţinut departe de apă, astfel că şi-au găsit refugiul în piscinele termale.

Mulţi turişti spun că anii anii trecuţi participau la paradele militare de 1 Decembrie, dar acum, din cauza pandemiei, s-au reorientat spre relaxare.

Turistă din Albă Iulia: „Din păcate, din lipsa paradei, ne-am reorientat, undeva unde să facem baie şi să ne relaxăm. La mulţi ani, români de pretutindeni!”

Cu toate acestea, organizatorii s-au asigurat că spiritul de sărbătoare să nu lipsească din sejur. Astfel, spre bucuria turiştilor, au pregătit cele mai bune mâncăruri tradiţionale.

Dumitru Fechete, directorul unui complex balnear: „În cadrul complexului nostru au fost cazaţi, în această perioadă, aproximativ 400 de turişti, cărora ne-am străduit să le oferim un sejur plăcut. Le-am organizat, în cursul zilei de ieri, o masă specială, cu produse tradiţionale, de la Bihor. În timpul sejurului, au avut la dispoziţie piscinele exterioare, cabinetele de masaj”.

Un sejur de patru nopţi de cazare, trei mese pe zi plus cină festivă a costat între 1.100 şi 1.300 de lei pentru o persoană. Iar turiştii au fost cât se poate de mulţumiţi. Pentru cei care au vrut să ia câte o pauză de la bălăceală, parcurile staţiunii au fost refugiul perfect.


VIDEO PROTVPLUS.RO