Noi oferte ale agențiilor de turism. Zboruri directe în Kenya

09-02-2021 19:04


Din cauza restricțiilor impuse de majoritatea țărilor preferate până acum de români pentru vacanțe, agențiile de turism vin cu noi oferte.

Din martie, de exemplu, putem zbura direct în Kenya. Această cursă charter este introdusă după succesul avut de alte destinații, cum ar fi Insulele Maldive sau Republica Dominicană.

Începutul lunii martie îi va găsi pe zeci de români în avionul care-i va purta spre Kenya. Este noua destinație cu care unele agenții de turism speră să dea lovitura. Doritorii au nevoie doar de un test Covid negativ făcut cu 72 de ore înainte, apoi după șapte ore de zbor pot merge direct la plajă.

Cristian Zaha, director comercial agenție de turism: „Prețul unei vacanțe strict șapte nopți sejur la plajă începe de la 999 de euro. În varianta în care se combină două nopți de safari cu 5 nopți la plajă începe de la 1400 de euro.”

4500 de romani au călătorit în Insulele Maldive de la începutul anului, iar țara noastră e pe locul cinci în topul țărilor interesate de această destinație după Rusia, India, Ucraina și Kazahstan.

Răzvan Pascu se află în insule de trei săptămâni și a însoțit până acum 130 de români veniți la relaxare.

Răzvan Pașcu, consultant în marketing turistic: „Ai căsuța ta pe malul oceanului, plaja privată, șezlongul în fața camerei, poți să mergi la restaurant doar pe bază de rezervare, nu se face aglomerație, mesele sunt distanțate. Există cum e locul acesta în care mă aflu eu, e un resort privat, sunt 25 ha și în toată zona sunt maxim 100 de vile deschise, plajele sunt goale. 85% la sută dintre cazurile de covid sunt în capitală, în Male, închisă turiștilor, și mai sunt pe o insulă locuită.”

Ciprian Enea, consultant în turism: „Numărul scăzut de cazuri din România a pus câteva dintre aceste destinații pe lista galbenă. Asta înseamnă că la un moment dat, atunci când ne întoarcem, să stăm în carantină 14 zile în cazul în care nu putem dovedi că avem anticorpi, că am avut un test pozitiv în ultimele 90 de zile”.

Scapă de carantină și cei care fac dovada că s-au vaccinat. Printre destinațiile exotice preferate de români se numără și Republica Dominicană, Zanzibar și Egipt.


VIDEO PROTVPLUS.RO