Motivul pentru care un cuplu britanic a venit in acest week-end in Poiana Brasov. “S-a intamplat acum 12 ani”

13-02-2016 17:46

Cei care au ajuns la munte in acest weekend nu au avut ce sa regrete. Mai toti hotelierii le-au pregatit turistilor pachete speciale de Ziua Indragostitilor.

Iar pe partii a ramas destula zapada cat sa faca si un pic de miscare, printre declaratiile de dragoste.

Doi indragostiti, Luda si Martin, au venit in Poiana Brasov tocmai din Anglia. Si nu sunt la primul contact cu partia de la noi - cei doi sarbatoresc un moment cu totul special. "In Poiana Brasov i-am spus da acum 12 ani Acum ne-am intors aici cu cei doi copii si ei incerca sa invete sa schieze acum"

Cu ofertele speciale de Sfantul Valentin, toata lumea din statiune e cuprinsa de romantism. Mini-vacantele au fost surpriza oferita in dar in multe cupluri. Unii si-au facut chiar o traditie din a veni in Poiana de Valentine’s Day.

Cei care nu au vrut sa stea pe partie, s-au retras la spa sau au luat o cina romantica. "Chiar doua", spune un cuplu care isi petrece week-endul in jacuzzi.

Pentru familiile care au copii, e greu de planificat o cina romantica. Dar unii hotelieri s-au gandit sa le usureze viata si le-au pus la dispozitie locuri de joaca.

Pentru un sejur romantic de Valentine's Day cuplurile au dat de la 200 de euro in sus, pentru doua nopti de cazare. Majoritatea hotelierilor au oferit si mici surprize cum ar fi sampanie, ciocolata sau fructe, pe care oaspetii le-au descoperit in camera.
 


VIDEO PROTVPLUS.RO